HyperX Cloud 3 alınır mı?

Talha2750

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, HyperX Cloud 3 kablolu modeli 3000TL'yi hak edecek bir kulaklık mı, yani o paraya değer mi? Uzun süredir kulaklık arayışındayım paramı yeni denkleştirdim. Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım arada sırada da şarkı dinliyorum ve mikrofon kalitesi de çok önemli çünkü harici bir mikrofon almayacağım. Bu model için çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlarda o yüzden kararsız kaldım. Güncel olarak kullanan varsa yorumları bekliyorum.

Çok daha iyi bir kulaklık.

Cloud 3 bass ve tizz olarak kötü, bass ve tizz dengeside kotu. Fazlasiyla EQ istiyor o sekilde bile geldigi nokta vasat. Attigim kulaklik bass ve tizz olarak cok daha iyi, muzik konusundada oyun konusundada uzmez. Mikrofonuda harici mikrofon seviyesinde.

Alınır oyun için en iyi kulaklık bu.

Kimi alınır diyor kimi alınmaz diyor kulaklıkların iadesi yok diye biliyorum o yüzden de riske atmak istemiyorum deneyecek çevremde kullananda yok çok kararsız kaldım.

Fazlasıyla EQ istiyor evet aldığımdan beri EQ yaptım öyle kullanıyorum ama ben beğendim hoşuma gidiyor.

Bass ve tizz konusuna gelirsek kötü değil ortalama şarkı da da aslında güzel.

EQ yapmayınca sanki kafanı kutuya koymuşsun öyle dinliyorsun gibi ama EQ yapınca çok güzel hale geldi bana göre.

Kimi alınır diyor kimi alınmaz diyor kulaklıkların iadesi yok diye biliyorum o yüzden de riske atmak istemiyorum deneyecek çevremde kullananda yok çok kararsız kaldım.

H9 da gerçekten güzel kulaklık 1 2 hafta önce 2300 TL'ye kadar düşmüştü keşke o zaman alabilseydiniz.

Cloud III mikrofonu ortalama H9 mikrofonu daha güzel.

fiyat bandindaki kulakliklarin cok gerisinde, Cloud 2 ses konusunda iyiydi diye herkes Cloud 3'ü de iyi sanıyor. Alakasi yok. Kullananar bile iyi olmadigini soyluyor EQ ile.

Hocam Cloud 2 test etme şansım oldu ama Cloud 3 daha iyiydi bence.

H9 da alınır.

Hocam Cloud 2 test etme şansım oldu ama Cloud 3 daha iyiydi bence.

H9 da alınır.

Test ettiginiz Cloud 2 Kingston uretimimi yoksa HP uretimi mi? Kingston uretimi ise daha iyi Cloud 3'ten. HP ise nerdeyse fark yok. Cloud 3 ve yeni Cloud 2'leri HP uretiyor. HyperX eger Kingston ile devam etseydi farkli seyler diyor olabilirdik Cloud 3 hakkinda.

Geçenlerde abim aldı memnun değil yani bende baktım hakket iyi değil bence piyasada daha iyi kulaklıklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…