HyperX Cloud 3 DTS:X ve Dolby Atmos farkları nedir?

Ruzgareaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx3060 R7 5700x3d Msi b550m gaming plus
Yakın zamanda HyperX Cloud 3 satın aldım ve yarın gelecek ama pek çok yerde DTS Dolby Atmos gibi şeylerin kapıştırıldığını gördüm. Kendim bizzat hikayeli oyunlar Valorant CS müzik film her şeyden biraz biraz oynar, dinler izlerim. Sizce bu özelliklerin anlamları neler ne yaparken hangisini kullanmalıyım ya da kullanmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DTS kullanma. O kendi yazılımı içerisinde gereksiz ve kötü bir özellik. Dolby Atmos ise Windows Store'dan indirilip en son hatırladığım 40TL gibi komik fiyatı olan bir Dolby Surround ses uygulaması. Rekabetçi oyunlarda ikisini de kullanmanı önermem. Önce EQ Apo indirip daha sonra ise Peace GUI indirip kulaklığına Peace üzerinden Harman 2019 profiline göre otomatik EQ ayarı yapsan ikisinden daha verimli olur. Geldiğinde etiketlersen yardımcı olurum. Ha illa sanal bir şeyler kullancam dersen Atmos DTS'den daha iyi.

Kendi programını beğenmiyorum. Bazen ayak seslerinin yönünü bile anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Dolby kullanırken ayak seslerini bile daha net duyuyorsunuz. Ben direkt Dolby ile kullanıyorum.

Bozuyorsa gerek yok kullanmam ama EQ ayarlarından pek anlamıyorum istersen DC'den halledelim lytexa benim Discord'um , kulaklık pazartesi gelir sana haber veririm sağ ol bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…