HyperX Cloud 3 için ped önerisi

Hocam merhaba, ben de Steelseries Arctis 9 kulaklığımın deri pedleri soyulduğu için epey araştırdım fakat Türkiye'de yetkili bir satıcı bulamadım. Bu sebeple, Türkiye'de bu kulaklıklar için pedler üreten yerel bir satıcıdan aldım.

Bu satıcıdan almıştım ben geçen gün. Şimdilik bir sıkıntı yok fakat tabi orijinal pedler gibi çok kaliteli bir şey beklemeyin. Dilerseniz soru-cevap kısmından satıcıya ulaşabilir ve sorunuzu sorabilirsiniz.

Satıcı bildiğim kadarıyla birçok platformda satış yapıyor. Satıcı ismini Google üzerinden aratarak farklı bir platformda daha uyguna bulabilirsiniz belki. Bir de sipariş verirken deri veya kumaş seçenekleri var. Bunu göz önünde bulundurarak sipariş verebilirsiniz.

Sağ olun hocam peki Cloud 2 pedleri Cloud 3'e uyar değil mi?
Daha önce Hyperx Cloud kulaklık hiç kullanmadım. Benim aldığım Steelseries pedleri tüm seri için uyumluydu. Dolayısıyla benim bir şey söylemem yanlış olur. Bunu platform üzerinden satıcıya sorarsanız sizin için daha iyi olur.

Maalesef sadece şu linkteki pedin https://www.hepsiburada.com/fobun-k...lik-sungeri-kulaklik-yastigi-p-HBCV000039UKL2 ölçülere baktım 1 cm daha ufak kalıyor ama sanırım oluyor ancak şu an almayacağım ileride alırsam güncelleme yaparım hocam.
Teşekkürler, değerlendireceğim alırsam sizi de bilgilendiririm.

Merhaba, ürünü kendi web sitesinden çok daha ucuza satın aldım. Yanılmıyorsam 60TL kargo ücreti de eklendi. Bariz bir şekilde kulağı saran ped küçük görünüyor, orijinal pede ve ona bakınca bir an acaba kulağım sığmayacak mı dedim ancak herhangi bir rahatsızlık olmadı gayet iyi hissettiriyor. Görünüş olarak ben bir kusur göremedim dikişleri vs. oldukça düzgün ( SteelSeries pedine benzeyen modeli ). Cloud 2 için uyumlu olmasına ve satıcıya Cloud 3 Wireless ile uyumlu olup olmadığını sorduğumda uyumsuz yanıtını almama rağmen denemek istedim zira bazı yorumlarda uyumlu olduğu belirtilmişti. Bu konuda pek deneyimli değilim ilk defa kulaklık pedi söktüm orijinalini tekrar geçirmeyi denemedim ancak birazcık zorlasa da uyum sağladığını söylemek isterim. Zorlasa da dediğime bakmayın birkaç kez deri kısmını elimden kaçırmama rağmen 20 - 30 saniyede gibi kısa sürede işlemi tamamladım. Kulaklığı saran deri kısım belki bir miktar kasılıyor olabilir ancak herhangi bir sorun görünmüyor gönül rahatlığıyla kullanacağım. Bu arada orijinal pedin, kulaklığın kasasına göre biraz daha bol görüntüsü gitti. Bu ürünün kasa hizasında kulaklığa aitmiş gibi göründüğünü de söylemeliyim.
Uzun lafın kısası ben oldukça memnunum fiyatına göre rakip bir ürün bulamadım diğer ürünlerde bundan ne kadar daha iyi olabilir hiçbir fikrim yok benim gözüme batan hiçbir durum yok bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı