HyperX Cloud 3 ile CS2'de ses kasılmıyor

emredeg

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

HyperX Cloud 3 Wireless aldım, kulaklığı çok beğendim. Sürekli CS2 oynayan birisiyim, kulaklık sesleri CS2 de önceki kulaklığımdan daha farklı geliyor, ses kasmamı zorlaştırıyor. Daha basslı ve daha ince sesler veriyor oyun oynamamı zorlaştırıyor, bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Tüm ayarları denedim fakat önceki kulaklığım gibi CS2 ses kalitesine ulaşamadım. Ses kasmam zorlaştı.

Not: Önceki kulaklığım kaliteli bir kulaklık değildi, sıradan bir kulaklık.

Merhaba,

HyperX Cloud 3 Wireless aldım, kulaklığı çok beğendim. Sürekli CS2 oynayan birisiyim, kulaklık sesleri CS2 de önceki kulaklığımdan daha farklı geliyor, ses kasmamı zorlaştırıyor. Daha basslı ve daha ince sesler veriyor oyun oynamamı zorlaştırıyor, bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Tüm ayarları denedim fakat önceki kulaklığım gibi CS2 ses kalitesine ulaşamadım. Ses kasmam zorlaştı.

Not: Önceki kulaklığım kaliteli bir kulaklık değildi, sıradan bir kulaklık.
Microsoft Storeden Dolby Access indirip 7 günlük deneme süresiyle deneyiniz. Kendi game modu var. Onu yapmanız yeterli başka bir ayara gerek yok. Uzamsal sesten Dolby seçili olduğundan emin olun ve deneyin.

Microsoft Storeden Dolby Access indirip 7 günlük deneme süresiyle deneyiniz. Kendi game modu var. Onu yapmanız yeterli başka bir ayara gerek yok. Uzamsal sesten Dolby seçili olduğundan emin olun ve deneyin.
600 lira oldu hocam o bu arada. :( kendi ngenuity mi neydi o yazılımından idare edilebilir belki ama dolby kadar olmaz.

Uzamsal ses ve ses iyileştirmelerini kapat. Ses çıkışı ayarını da 24 bit 96000 hz yap. Biraz zaman ver, kulağın alışsın. Hala daha kasamıyorsan dongle ile tekrar eşleştirmeyi deneriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı