demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Kararsızım kaldım doğrusu. Fifine H9 ve Cloud 3 arasında tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 Cloud 3 kullanıcısıyım çok memnunum alınabılecek en ıyı kulaklık.
demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 MorgauS_0 dedi: Cloud 3 kullanıcısıyım çok memnunum alınabılecek en ıyı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler.
MorgauS_0 dedi: Cloud 3 kullanıcısıyım çok memnunum alınabılecek en ıyı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Temmuz 2025 #4 demjr dedi: Kararsızım kaldım doğrusu. Fifine H9 ve Cloud 3 arasında tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 kullanıyorum performansını çok beğeniyorum ama mikrofonu çok kirleniyor temizleyemiyorsunda ona dikkat etmen gerekli.
demjr dedi: Kararsızım kaldım doğrusu. Fifine H9 ve Cloud 3 arasında tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 kullanıyorum performansını çok beğeniyorum ama mikrofonu çok kirleniyor temizleyemiyorsunda ona dikkat etmen gerekli.
demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 Ayaz Tanis dedi: Cloud 3 kullanıyorum performansını çok beğeniyorum ama mikrofonu çok kirleniyor temizleyemiyorsunda ona dikkat etmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl dikkat etmemiz lazım mesela her gün bezle silsek önler miyiz az da olsa.
Ayaz Tanis dedi: Cloud 3 kullanıyorum performansını çok beğeniyorum ama mikrofonu çok kirleniyor temizleyemiyorsunda ona dikkat etmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl dikkat etmemiz lazım mesela her gün bezle silsek önler miyiz az da olsa.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Temmuz 2025 #6 demjr dedi: Hocam nasıl dikkat etmemiz lazım mesela her gün bezle silsek önler miyiz az da olsa. Genişletmek için tıkla... Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini.
demjr dedi: Hocam nasıl dikkat etmemiz lazım mesela her gün bezle silsek önler miyiz az da olsa. Genişletmek için tıkla... Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini.
demjr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #7 Ayaz Tanis dedi: Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini. Genişletmek için tıkla... Tamam dır teşekkür ediyorum. Ayaz Tanis dedi: Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun için fobun mikrafon pedi var onu alabilirsiniz. Hepsiburada'da satılıyor tavsiye ederim. Yorumlarda herkes övüyor. Son düzenleme: 9 Temmuz 2025
Ayaz Tanis dedi: Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini. Genişletmek için tıkla... Tamam dır teşekkür ediyorum. Ayaz Tanis dedi: Bir şeyler atıştırırken mikrofonu çıkart ucunu peçeteye SAR ya da mikrofon süngeri alabilirsin tamamen keser kirlenmesini. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun için fobun mikrafon pedi var onu alabilirsiniz. Hepsiburada'da satılıyor tavsiye ederim. Yorumlarda herkes övüyor.