HyperX Cloud 3 kulaklık ayarları nasıl olmalı?

Bütçe
0

Emirhan Demirel

Hectopat
Yer
Türkiye / Ankara
Daha fazla  
Merhaba, Cloud 3 model kulaklık aldım ve amacım rekabetçi oyunlar oynamak. HyperX NGenuity yazılımını indirdim ve son güncellemelerini yaptım. Equalizer ayarları nedir ve nasıl yapılır bilmiyorum, rekabetçi oyunlar için en iyi ayar sizce hangisi olmalı?

Bir de kulaklık biçimleri kısmı var, burada en uygun ayar hangisi olmalı sizce? Galiba varsayılan olarak 2 kanal 24 bit 48000 Hz olarak geldi. Değiştirmem gerekiyor mu daha iyi verim almak için? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    574,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.png
    32 KB · Görüntüleme: 71
  • 3.png
    34 KB · Görüntüleme: 69
Ekolayzer ayarları hakkında bir fikrim yok. Kulaklığın biçimini ellemeyin, mikrafonun biçimini en yükseğe ayarlayabilirsiniz.

Eğer kablolu versiyonu aldıysanız rekabetçi oyunlarda ses kasma performansı hakkında deneyiminizi aktarabilir misiniz?

PUBG ve Valorant'ta denedim. Rakibin nereden geldiğini vs. algılayabiliyorum. Ses kasmak için iyi bir kulaklık, mikforonunu da test ettiğimde arkadaşlarım sesimin net geldiğini söylüyor ve herhangi bir ses sekmesi durumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…