K komikevladii Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Bugün geldi siparişim mikrofonunu denemek istedim. Mikrofonun arkadasından tiz bir ses geliyor, sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Bugün geldi siparişim mikrofonunu denemek istedim. Mikrofonun arkadasından tiz bir ses geliyor, sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.460 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Mikrofonu denetim masasından daha yüksek kaliteye çekebiliyorsunuz.
K komikevladii Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 k7llu dedi: Mikrofonu Denetim Masası'ndan daha yüksek kaliteye çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Alakası ne onu anlamadım dostum da sorunu çözdüm 2.0 USB portuna takınca düzeldi 2.0 harici portlar tiz ses vermeye devam ediyor.
k7llu dedi: Mikrofonu Denetim Masası'ndan daha yüksek kaliteye çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Alakası ne onu anlamadım dostum da sorunu çözdüm 2.0 USB portuna takınca düzeldi 2.0 harici portlar tiz ses vermeye devam ediyor.