capitaogrande
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, geçtiğimiz hafta HyperX Cloud 3 kablolu versiyonunu aldım. Ana olarak CS2 ve PUBG'de çok iyi ses kasabilmekti beklentim. Ses kalitesi ve yer/yön anlayabilme konusunda memnun kalsam da kulaklığın ses düzeyi bana çok düşük geldi ve sinir etti açıkçası. Her şeyi yaptım (driver güncelledim, kulaklığın yazılımını kurarak/yazılım olmadan denedim, USB ile bağladım/Jak girişi ile bağladım, kasa önüne bağladım/arkasına bağladım ama nafile. Oyunda %100, Windows %100, kulaklık %100 seviyede ayarlamama rağmen yine az geldi ses seviyesi. Ana kartım ASUS Prime 620M-K ve iyi mi kötü mü olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Acaba anakarttan mı problem yoksa gerçekten kulaklıkta mı?
Sanırım iade edeceğim sırf bu sebeple. O yüzden bana özellikle CS2 de çok çok iyi bir şekilde ses kasabileceğim ve mikrofonu da iyi bir kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Önceliklerim bunlar ve bütçem maksimum 6-7k. Şimdiden teşekkür ederim.
Sanırım iade edeceğim sırf bu sebeple. O yüzden bana özellikle CS2 de çok çok iyi bir şekilde ses kasabileceğim ve mikrofonu da iyi bir kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Önceliklerim bunlar ve bütçem maksimum 6-7k. Şimdiden teşekkür ederim.