HyperX Cloud 3 ses düzeyi yeterli seviyede değil

capitaogrande

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, geçtiğimiz hafta HyperX Cloud 3 kablolu versiyonunu aldım. Ana olarak CS2 ve PUBG'de çok iyi ses kasabilmekti beklentim. Ses kalitesi ve yer/yön anlayabilme konusunda memnun kalsam da kulaklığın ses düzeyi bana çok düşük geldi ve sinir etti açıkçası. Her şeyi yaptım (driver güncelledim, kulaklığın yazılımını kurarak/yazılım olmadan denedim, USB ile bağladım/Jak girişi ile bağladım, kasa önüne bağladım/arkasına bağladım ama nafile. Oyunda %100, Windows %100, kulaklık %100 seviyede ayarlamama rağmen yine az geldi ses seviyesi. Ana kartım ASUS Prime 620M-K ve iyi mi kötü mü olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Acaba anakarttan mı problem yoksa gerçekten kulaklıkta mı?

Sanırım iade edeceğim sırf bu sebeple. O yüzden bana özellikle CS2 de çok çok iyi bir şekilde ses kasabileceğim ve mikrofonu da iyi bir kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Önceliklerim bunlar ve bütçem maksimum 6-7k. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben Steam pubgde blackshark v2 pro 2023 ten çok memnunum. Yakın ayak sesleri ve aslında daha önemli olan uzak atışların yerini nokta tespiti yapıyorum. Susturucu ile yapılan sniper atışlarını bile rahat tespit ediyorum. %48 ses seviyesi yeterli oluyor. Mikrofon zaten çok iyi. Ses kasması cloud 3 ten iyi mi bilemem cloud 3 deneyimim olmadı.
Kablolu olarak seçenekler daha iyi ve fazladır. Öneren olur illaki. Nova pro vs.

Ben Steam pubgde blackshark v2 pro 2023 ten çok memnunum. Yakın ayak sesleri ve aslında daha önemli olan uzak atışların yerini nokta tespiti yapıyorum. Susturucu ile yapılan sniper atışlarını bile rahat tespit ediyorum. %48 ses seviyesi yeterli oluyor. Mikrofon zaten çok iyi. Ses kasması cloud 3 ten iyi mi bilemem cloud 3 deneyimim olmadı.
Kablolu olarak seçenekler daha iyi ve fazladır. Öneren olur illaki. Nova pro vs.
Hocam rahat mı kulaklık? Terletme yapyor mu?

Merhaba, geçtiğimiz hafta HyperX Cloud 3 kablolu versiyonunu aldım. Ana olarak CS2 ve PUBG'de çok iyi ses kasabilmekti beklentim. Ses kalitesi ve yer/yön anlayabilme konusunda memnun kalsam da kulaklığın ses düzeyi bana çok düşük geldi ve sinir etti açıkçası. Her şeyi yaptım (driver güncelledim, kulaklığın yazılımını kurarak/yazılım olmadan denedim, USB ile bağladım/Jak girişi ile bağladım, kasa önüne bağladım/arkasına bağladım ama nafile. Oyunda %100, Windows %100, kulaklık %100 seviyede ayarlamama rağmen yine az geldi ses seviyesi. Ana kartım ASUS Prime 620M-K ve iyi mi kötü mü olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Acaba anakarttan mı problem yoksa gerçekten kulaklıkta mı?

Sanırım iade edeceğim sırf bu sebeple. O yüzden bana özellikle CS2 de çok çok iyi bir şekilde ses kasabileceğim ve mikrofonu da iyi bir kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Önceliklerim bunlar ve bütçem maksimum 6-7k. Şimdiden teşekkür ederim.

Normalde yüksek olması lazım hocam HyperX'in yazılımı üzerinden DTS ayarını kapatmayı dener misin?

Kumaş ped değil mi? Bir de ses kasma nasıl hocam?
Kumaş pad. Ben ses kasmasından memnunum. Ayak sesleri vs. Nokta atışı tespit ediyorum. Forumda bu kulaklık için sürekli kötü yorum yapan 1 kaç kişi var takma onları. 15k lık başka kulaklık 7k olan blackshark v2 pro 2023 ten daha iyiymiş. (Hadi ya)
Dışarda kullanmayı düşünmüyorsanız. İndirimde yakalarsanız alın geçin. Amazondan olursa memnun kalmadığınızda iadesi de kolay olur. Nova 7 ve barracuda prodan sesi daha iyi bence . Mağazada denedim ve öyle karar verdim almadan önce.

Kumaş pad. Ben ses kasmasından memnunum. Ayak sesleri vs. nokta atışı tespit ediyorum. Forumda bu kulaklık için sürekli kötü yorum yapan 1 kaç kişi var takma onları. 15klık başka kulaklık 7K olan BlackShark V2 Pro 2023'ten daha iyiymiş. (hadi ya)
Dışarıda kullanmayı düşünmüyorsanız. İndirimde yakalarsanız alın geçin. Amazon'dan olursa memnun kalmadığınızda iadesi de kolay olur. Nova 7 ve Barracuda Pro'dan sesi daha iyi bence. Mağazada denedim ve öyle karar verdim almadan önce.

Ben Nova Pro aldım, çok sıktı başımı ve kulağımı iade etmiştim. Kablolu mu kablosuz mu alayım onu düşünüyorum şimdi. Ses performansı farkı ne kadar acaba? Cloud III alacağım o kesin. Sağ olun bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı