A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Mayıs sonu haziran başı gibi HyperX Cloud3 almıştım buradaki arkadaşların önerisiyle de, 2 saat önce bir sorunu yokken şu an da ses gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Mayıs sonu haziran başı gibi HyperX Cloud3 almıştım buradaki arkadaşların önerisiyle de, 2 saat önce bir sorunu yokken şu an da ses gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Kulaklığı kapatın, alıcıyı çıkarın. Daha sonra alıcıyı takıp kulaklığı açın sorunun düzelmesi lazım.
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Güllaç dedi: Kulaklığı kapatın, alıcıyı çıkarın. Daha sonra alıcıyı takıp kulaklığı açın sorunun düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Wireless değil.
Güllaç dedi: Kulaklığı kapatın, alıcıyı çıkarın. Daha sonra alıcıyı takıp kulaklığı açın sorunun düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Wireless değil.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 akussuka dedi: Nasıl yani hocam Wireless değil. Genişletmek için tıkla... Tüh ya wireless sanmıştım ben. Ses aygıtlarından çıkış aygıtı olsrak seçili olduğundan emin olun hocam belki ondan olabilir.
akussuka dedi: Nasıl yani hocam Wireless değil. Genişletmek için tıkla... Tüh ya wireless sanmıştım ben. Ses aygıtlarından çıkış aygıtı olsrak seçili olduğundan emin olun hocam belki ondan olabilir.
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #5 Güllaç dedi: Tüh ya Wireless sanmıştım ben. Ses aygıtlarından çıkış aygıtı olsrak seçili olduğundan emin olun hocam belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım şimdi hem varsayılan hem seçili. Ne oldu bu sürede bilmiyorum ama az önce denedim tekrar düzelmişti. Son düzenleme: 3 Eylül 2025
Güllaç dedi: Tüh ya Wireless sanmıştım ben. Ses aygıtlarından çıkış aygıtı olsrak seçili olduğundan emin olun hocam belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım şimdi hem varsayılan hem seçili. Ne oldu bu sürede bilmiyorum ama az önce denedim tekrar düzelmişti.