D dragon920 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Kulaklığı daha dün aldım fakat sesler aşırı derecede az ve boğuk geliyor. Uygulamasını yükledim. Sadece ses kısıp yükseltme var. Onlar da bir işe yaramadı.
Kulaklığı daha dün aldım fakat sesler aşırı derecede az ve boğuk geliyor. Uygulamasını yükledim. Sadece ses kısıp yükseltme var. Onlar da bir işe yaramadı.
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 828 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 HyperX NGenuity indirdiniz değil mi? Bende HyperX Cloud 2 stinger var kablosuz hem de böyle bir sorun yaşamadım. Driver vs de kuruyor uygulama. Artı 0 Eksi
HyperX NGenuity indirdiniz değil mi? Bende HyperX Cloud 2 stinger var kablosuz hem de böyle bir sorun yaşamadım. Driver vs de kuruyor uygulama.
KS KS D dragon920 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 Evet indirdim fakat önceki kulaklıkta sesi ben 30 40'ta kullanıyordum bu kulaklıkta ise 50 60'lara çekmem gerekiyor Artı 0 Eksi
Evet indirdim fakat önceki kulaklıkta sesi ben 30 40'ta kullanıyordum bu kulaklıkta ise 50 60'lara çekmem gerekiyor
Koray G Megapat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 Bende yeni aldım bende de aynı sıkıntı var Dolby de var DTS de ikisinde de aynı kapalı yapsam da aynı anlamadım. Artı 0 Eksi
Bende yeni aldım bende de aynı sıkıntı var Dolby de var DTS de ikisinde de aynı kapalı yapsam da aynı anlamadım.