ibrahimcvk Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 33 Makaleler 1 13 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce HyperX Cloud 3 aldım internet üzerindeki sesleri iyi seviyede ve kaliteli oyunlarda ise ses kaliteli ama kısık 2-3 farklı oyunda denedim ses kısık geliyor. Diğer ses ayarları yaptım olmadı. Oyunu sildim baştan yükledim olmadı. HyperX NGenuity indirdim ses yükselmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce HyperX Cloud 3 aldım internet üzerindeki sesleri iyi seviyede ve kaliteli oyunlarda ise ses kaliteli ama kısık 2-3 farklı oyunda denedim ses kısık geliyor. Diğer ses ayarları yaptım olmadı. Oyunu sildim baştan yükledim olmadı. HyperX NGenuity indirdim ses yükselmedi.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 15 Kasım 2024 #11 ibrahimcvk dedi: bu mu knk Genişletmek için tıkla... Oradan evet biraz da gain ekleyebilirsin toplam sesi arttırmak için. Artı 0 Eksi
ibrahimcvk dedi: bu mu knk Genişletmek için tıkla... Oradan evet biraz da gain ekleyebilirsin toplam sesi arttırmak için.
KS KS ibrahimcvk Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 33 Makaleler 1 15 Kasım 2024 #12 ayarları yaptıktan sonra kaydetmek için kayıt butonu göremedim Artı 0 Eksi
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 15 Kasım 2024 #13 ibrahimcvk dedi: gain kaç db olmalı Genişletmek için tıkla... Kendine göre ekle. Sesin ne kadar gainli olması tatmin ediyorsa ona göre ayarla. Kaydediyor otomatik. Ekstra butona gerek yok. ibrahimcvk dedi: ayarları yaptıktan sonra kaydetmek için kayıt butonu göremedim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ibrahimcvk dedi: gain kaç db olmalı Genişletmek için tıkla... Kendine göre ekle. Sesin ne kadar gainli olması tatmin ediyorsa ona göre ayarla. Kaydediyor otomatik. Ekstra butona gerek yok. ibrahimcvk dedi: ayarları yaptıktan sonra kaydetmek için kayıt butonu göremedim Genişletmek için tıkla...
xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 15 Kasım 2024 #14 ibrahimcvk dedi: Gain kaç dB olmalı Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz çok zorlamamaya dikkat edin. Böyle durumlarda bas ve tiz hassas olabiliyor Artı 0 Eksi
ibrahimcvk dedi: Gain kaç dB olmalı Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz çok zorlamamaya dikkat edin. Böyle durumlarda bas ve tiz hassas olabiliyor
KS KS ibrahimcvk Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 33 Makaleler 1 15 Kasım 2024 #15 teşekkür ederim desteğiniz için ama olmadı ses yükselmedi pubg de deniyorum yan evdeki adamın ayak sesi neredeyse gelmiyor Artı 0 Eksi
teşekkür ederim desteğiniz için ama olmadı ses yükselmedi pubg de deniyorum yan evdeki adamın ayak sesi neredeyse gelmiyor
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #16 ibrahimcvk dedi: Teşekkür ederim desteğiniz için ama olmadı ses yükselmedi PUBG de deniyorum yan evdeki adamın ayak sesi neredeyse gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yeni satın aldım böyle bir sorun yaşayamıyorum bu ses ayarlarına girip geliştirmeler kısmında sesi yükselten bir ayar var onu deneyin. Artı 0 Eksi
ibrahimcvk dedi: Teşekkür ederim desteğiniz için ama olmadı ses yükselmedi PUBG de deniyorum yan evdeki adamın ayak sesi neredeyse gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yeni satın aldım böyle bir sorun yaşayamıyorum bu ses ayarlarına girip geliştirmeler kısmında sesi yükselten bir ayar var onu deneyin.
Onur Nacar Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1 14 Aralık 2024 #17 Froxy7 dedi: Ben yeni satın aldım böyle bir sorun yaşayamıyorum bu ses ayarlarına girip geliştirmeler kısmında sesi yükselten bir ayar var onu deneyin. Genişletmek için tıkla... O AYAR HANGİSİ Artı 0 Eksi
Froxy7 dedi: Ben yeni satın aldım böyle bir sorun yaşayamıyorum bu ses ayarlarına girip geliştirmeler kısmında sesi yükselten bir ayar var onu deneyin. Genişletmek için tıkla... O AYAR HANGİSİ