HyperX Cloud 3 Valorant'ta ses kasılamıyor

Cızırtı bazen mi yapıyor hocam? Hep değil de Cloud 2 dede mevcut o sorun ben 44KHz de kullanıyorum bazen 15-20 sn kadar geliyor sonra gidiyor

benim ürünüm kingston model bu arada

Yazılımı sıkıntılı HyperX'in bende mesela şu sorun var dongle ve kulaklık iletişimi kesiyor sonra çıkar yapmam gerekiyor düzeliyor

Belirli süreliğine oluyor gidiyor şeklinde değil. Özellikle belirli frekanslarda oluyor. Sanki o frekansları veremediği için çatlıyor gibi bir ses.

Benim kendi arkadaşlarımda kullanıyor 44KHz olarak ayaradım öyle bir sorun söylemediler daha bana

Benim kendi arkadaşlarımda kullanıyor 44KHz olarak ayaradım öyle bir sorun söylemediler daha bana
Bütün çıkış ayarlarını denedim. Bir tek 96khz de minimum seviyede oluyor ancak onda da oluşuyor. Bu benim ürünün hatası olabilir. Herkeste olacak diye bir şey yok.

Bütün çıkış ayarlarını denedim. Bir tek 96KHz de minimum seviyede oluyor ancak onda da oluşuyor. Bu benim ürünün hatası olabilir. Herkeste olacak diye bir şey yok.

Olabilir hocam

Wireless modelini aldım ben.
İlk başta CS girdim sesler boğuk gibi geliyordu uygulamasından bass seçeneği seçtim biraz düzeldi.
Güzel bir EQ ayarı olarak ne tavsiye edersiniz.
Dolby alınır mı?

Alınırda bende aldım hatta ama hala kötü gibi.
Yakınlardaki bir marketten kulaklık alın aradaki boğukluğu kesin görürsünüz sanki daha geriden geliyor gibi sesler.

Hocam benimki Kingston mı HP mi nereden bakacağım.

Hocam ne Kingston mu HP mi tam anlayamadım da anşarsam belki yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…