HyperX Cloud 3 vs Corsair HS80

1-HyperX Cloud 3 kablolu.

2- Corsair HS80 kablolu.

Bu ikisi arasında kaldım. Kulaklıktan beklentilerim: 1-konfor rahatlık 2-sesi karşı tarafa iyi iletebilme. Diger özellikler pek umurumda degil. Ama yine de almışken kaliteli bir şey alayım dedigim için araştırdım bunları buldum. Ses kasma vs şeyleri önemsemedigim için yazmadım bile ama bu kulaklıklar ses kasmada da iyilermiş. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunz için teşekkür ederim hocam. Rtings'den falanda baktım Benimde aklıma yattı cloud 3 sonunda.
Rahatlık konfor.

Hyperxcloud III Kablolu aldım beklentilerimi karşıladı memnunum. Ama bir daha alırsam kablosuz ve 200gr'dam fazla agır kulaklık almam. 320gr agırlıgı var ve bir tık agırlık rahatsız etti. Uzun kullanımda vs pek umursamıyorum dedigim gibi bir tık rahatsız etti. Çok büyütülecek bir şey degil benim adıma.

Ben şuana kadar hafif olarak nitelendirilien kulaklıkları kullanma fırsatım olmadığı için bu konuda birşey söyleysmem. Zaten kafam büyük olduğu için son kademede kullanıyorum ve yük lafama biniyor sayılır. Onun dışında dediğiniz gibi gayet memnun ediyor

200 gramdan hafif kulaklık var mı ki hocam en rahat diye bilinen G733 bile 278 gram

Son düzenleme:

Pedleri falan rahat mı hocam Wireless modelini almayı düşünüyorum ben de uzun süre takınca bir problem oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…