HyperX Cloud 3 vs Fifine H9

roboxgamer333

Centipat
Bayağıdır araştırma yapıyorum ikisi arasında kaldım. Ses kasmada Cloud 3 daha iyi diyorlar. Ses kalitesinde H9 diyorlar fiyatları arasında çok fark yok zaten oyun oynamada ve müzik dinlemede kullanacağım. Çok esporcu gibi ses kasma derdim yok. Hangisini önerirsiniz?

Müzik için Cloud 3 önermem. Ama ses kasmada Cloud 3 çok başarılı. Senin dediğin gibi bir kullanımda H9 daha iyi bir tercih olur.

Net H9 bas ve tizler de önde zaten mikrofon olarak zaten daha önde rahatlık olarak da çok güzel kulaklık kendim de kullanıyorum H9 Cloud 3 ses kasma da iyi olsa da Cloud 3'ten aşağı kalır yanı yok.

Net H9 bas ve tizler de önde zaten mikrofon olarak zaten daha önde rahatlık olarak da çok güzel kulaklık kendim de kullanıyorum H9 Cloud 3 ses kasma da iyi olsa da Cloud 3'ten aşağı kalır yanı yok.
Mikrofonu da iyidir, üzmez.
Alınca tekrardan yazıp bilgilendireceğiz teşekkürler

Hocam kulaklığı 1 haftadır test ediyorum gayet iyi adamın nereden geldiği rahat anlaşılıyor mikrofon cok kaliteli zaten alacak arkadaşlar için fiyat bandındaki en iyi kulaklık sadece 7.1'i çok sevmedim iyi günler.

Son düzenleme:
aldınız mu hocam bende ikisin arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…