gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 952 Çözümler 4 17 Haziran 2025 #1 Cloud 3 var şu anda, mikrofonu pek hoşuma gitmedi, bilmiyorum ses kalitesi iyi ama. İade edebiliyorum, ne yapsam sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Cloud 3 var şu anda, mikrofonu pek hoşuma gitmedi, bilmiyorum ses kalitesi iyi ama. İade edebiliyorum, ne yapsam sizce?
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 gktu dedi: Cloud 3 var şu anda, mikrofonu pek hoşuma gitmedi, bilmiyorum ses kalitesi iyi ama. İade edebiliyorum, ne yapsam sizce? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben HyperX'den razera geçmezdim ama tabii ki de söylediğim öznel ama siz bilirsiniz beğenmediyseniz iade edin
gktu dedi: Cloud 3 var şu anda, mikrofonu pek hoşuma gitmedi, bilmiyorum ses kalitesi iyi ama. İade edebiliyorum, ne yapsam sizce? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben HyperX'den razera geçmezdim ama tabii ki de söylediğim öznel ama siz bilirsiniz beğenmediyseniz iade edin