Elektronik HyperX Cloud 3 Wireless 3999 TL

Fiyat gayet güzel, alınabilir. Benim gözümde tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Ses yalıtımı açısından çok başarılı fakat yazın feci terletiyor ve bir süre sonra soyulma yapıyor.

Fiyat gayet güzel, alınabilir. Benim gözümde tek eksisi kulaklık pedlerinin deri olması. Ses yalıtımı açısından çok başarılı fakat yazın feci terletiyor ve bir süre sonra soyulma yapıyor.
Katılıyorum, yazın terletme yapabilir. Ben deri olduğu için konfor olarak da rahatsız eder diyordum ama gerçekten iyi. Arctis 7 ve Barracuda X gibi kumaş kulaklıklardan bile daha rahat hissettiğim oldu. Tabii kişinin kafa, kulak yapısına göre değişir bu durum.

Cloud serisi genel olarak fps oyunculara hitap ettiği için soruyorum. Bu kulaklık Arctis 7'den ses kalitesi (müzik film vs.) açısından daha iyi midir ?

Cloud serisi genel olarak FPS oyunculara hitap ettiği için soruyorum. Bu kulaklık Arctis 7'den ses kalitesi (müzik film vs.) Açısından daha iyi midir?
2019 modelinden bahsediyorsanız genel olarak benzer diyebilirim, Cloud 3 bas ve tiz olarak dengeliyken Arctis 7 daha tiz bir sese sahip. Cloud 3'ün varsayılan ses profili bir tık daha fazla hoşuma gitmişti. Ses kasma anlamında ise benzerler, ikisinde de net bir şekilde duyuyorsunuz. Barracuda X'de ayak seslerini net duyamıyordum bunlarla kıyaslayacak olursam.

Temu üzerinden 200-300 TL fiyata soğuk jel veya örgü ip türüyle bu problem çok rahat çözülüyor. Eğer kulaklıktan memnunsanız onu kafaya takmayın. Evet deri gibi yalıtım mükemmel olmuyor ama rahatsız edecek kadarda fark yok. Deride bile dışarıya ses gidiyor.

Uzun süredir kullanıyorum. Yazın belki terletir lakin kumaş olsaydı daha kötü olurdu diye düşünüyorum. Kumaş doğrudan saçın yağını ve terini emiyor. Deride en azından böyle bir dert yok. Sürekli aşındırıcı malzeme ile temizlemezseniz deri çok uzun süre dayanabiliyor.

Hocam cloud alpha wireless ile karşılaştırırsak hangisi mantıklı bende alpha s kablolu var bundan başka kullanabileceğimi düşünmüyorum 3 nasıldır

Dışarıya inanılmaz ses veriyor bu kulaklık, 3500'e düştüğünde alıp sırf bu yüzden iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…