Elektronik HyperX Cloud 3 Wireless 4.064TL

Fiyatı iyi bayağı, Cloud 2'den geçesim yok pek çok büyük bir upgrade değil diyorlar ama kafam karışıp duruyor arkadaş

2 ay önce 4700 TL'ye almıştım malzemesi olsun sesi olsun bataryası olsun üst seviye.
Kesinlikle öneririm en son ne zaman şarj ettiğimi unuttum 120 saat bataryası var. https://amzn.eu/d/dIZCXmv

Hocam ASUS TUF H1 Wireless kullanıyorum uzun süre takınca kulaklık kafamı eziyor bunda öyle bir sorun var mı konfor arıyorum açıkçası.

Fiyatı iyi bayağı, Cloud 2'den geçesim yok pek çok büyük bir upgrade değil diyorlar ama kafam karışıp duruyor arkadaş
Cloud 2 Wireless ise geçmeğe değmez kesinlikle.

Hocam ASUS TUF H1 Wireless kullanıyorum uzun süre takınca kulaklık kafamı eziyor bunda öyle bir sorun var mı konfor arıyorum açıkçası.

HyperX'in TAC kısmı esneyebilen bir yapıda olduğu için genişletilebilir. Senin kullandığında ise bu kısım plastik olduğu için esnemez; esnetmeye çalışırsan kırılır zaten.

Güzel fiyat. Bu fiyatlara Barracuda modelleri hariç alternatifi yok ki onlarda ne ses ne de yapı kalitesi olarak pek muadili değil bunun.

Ses olarak daha iyi Barracuda. İkisine de sahibim.
Barracuda X, Barracuda hepsini kullandım, kullanıyorum. Belki müzik olarak devasa fark olmayabilir ama oyunlarda ses kasma olarak bariz Cloud 3 daha iyi. Ses profilinden mi yapısından mı kaynaklı bilmiyorum hem Barracuda hem de X modelinde gereksiz boğuk bir ses var ve ne kadar EQ çekerseniz çekin düzelmiyor.

Bende hem barracuda hem barracuda pro var. İkisi de cloud III’ten daha iyi benim görüşüme göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…