Elektronik HyperX Cloud 3 Wireless 4.064TL

Bende hem barracuda hem barracuda pro var. İkisi de cloud III’ten daha iyi benim görüşüme göre.
İlginç geldi ama olabilir, belki Barracuda'nın profili daha yatkındır size. Ben kullandığım iki Barracuda modelinin de Cloud 3'e kıyasla bariz kötü olduğunu düşünüyorum. Özellikle yapı kalitesinden dolayı pek önermem de.

Kablolu Cloud 2 HP.

Sırf kablosuz rahatlığı için bile geçilir.

Bende hem Barracuda hem Barracuda Pro var. İkisi de Cloud III'ten daha iyi benim görüşüme göre.

Malzemeleri kalitesiz hocam Razer'ların elde kalacakmış gibi hissiyatları var bana göre.

Hocam ASUS TUF H1 Wireless kullanıyorum uzun süre takınca kulaklık kafamı eziyor bunda öyle bir sorun var mı konfor arıyorum açıkçası.

Yani bir sorun yok ama bir tık ağır bir kulaklık G435 ten geçtiğim için banamı öyle geldi bilmiyorum.

Yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda cihazı kullanamadım çünkü Dongle'ı bozuk çıkmıştı. Yurt dışından aldığım için yardımcı olmazlar sanıyordum, HyperX desteğe yazdım; bir iki hafta sonra sıfır Dongle'ı gönderdiler bile. Genellikle CS2 oynuyorum. Ayarını yapabilirseniz, iyi ses kastırıyor. Şu an fiyatı da çok iyi.

Kablolu olanı ile aralarında ciddi fark var mı? Almaya değer mi?

Sende CS'ye özel ayarları var mı hocam, paylaşabilir misin?

Uzun zamandır fiyatını takip ettiğim bir kulaklıktı. Şu zamana kadar denk geldiğim en iyi fiyat bu oldu, konu için teşekkürler.

Genellikle FPS oyunları oynayan biriyim, performansının tatmin edeceğine inanıyorum.

Bu güzel fiyatlar neden maaştan önce yapılıyor kardeşim! Her ay böyle ürünler kaçırmaktan bıktım artık. Kulaklık alamadan göçüp gideceğim sanırım...

Yaklaşık ben de 1 aydır kullanıyorum kulaklığın genel olarak kalitesi, hafifliği, rahatlığı, menzili ve şarj ömrü gerçekten çok iyi. Ancak mikrofon performansını pek beğenmedim. 5 sene önce 100TL'ye almış olduğum kulaklığın mikrofonu bile katbekat daha iyi. Bu konuda bir ayar öneriniz var mı (32KHz'e aldım ancak bana hala çok kötü geliyor) ya da harici mikrofon tavsiyesi olan var mı? Başka bir jak mikrofon alırsam buna taksam uyumlu çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…