HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Zreqips

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, geçen haftadan beri misafirlikteyim ve burada kablosuz kulaklıkları deneme şansım oldu ve rahatına alıştım, bu yüzden bir kablosuz kulaklığa geçmeyi planlıyorum. Araştırmalarıma göre şu an F/P olarak bu kulaklık karşıma çıktı ve güncel fiyatı 4650 ₺ yaklaşık. Halihazırda Gamepower kizaru kullanıyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz kablosuz kulaklık nedir?

Not: Mikrofonunu ne kadar övseler de pek umurumda değil zaten halihazırda HyperX quatcast kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonunun pek övüldüğünü görmedim ama fena değil. Cloud 2 ile neredeyse aynı. Ses kalitesi Cloud 2 kadar iyi değil. Yükseklik de keza öyle. Ses seviyesi kimine düşük gelebilir ama benim için yeterli. Yüksek sesten rahatsız oluyorum zaten. Oyun oynarken ses kasma da çok iyi. Ama müzik vs için tavsiye etmem.

Alınır bugün aldım daha şu anlık memnunum.

Bende yaklaşık saat 20:00 civarında sipariş verdim okuduğum incelemeler sonucu. Aldıktan sonra bir de incelemelerine bakmaya karar verdim ytdeki kimisi çok fazla överken kimisi gömüyor kulaklığı ve aklım karıştığı içinde buraya yazmaya karar verdim deneyimleyen insanlara ulaşmak için.

Bir de bu DTS X oyunlarda açılmalı mı etkisi nedir, Dolby atmosla farkı nedir?

Son düzenleme:
Hocam bende aynı şekilde düşünüyorum şu an G435 ve BlackShark V2 X var V2 X kablolu olduğu için kötü geliyor G435 tede takılma sorunu yaşıyorum bunların ikisini de satıp çekeceğim o kulaklığı bunlar yerine Nova 5 ve HS80 de var ama HyperX kadar uzun yıllar gideceğini düşünmüyorum Cloud 2 bile yıllardır kullanılıyor.

Merhaba arkadaşlar, geçen haftadan beri misafirlikteyim ve burada kablosuz kulaklıkları deneme şansım oldu ve rahatına alıştım, bu yüzden bir kablosuz kulaklığa geçmeyi planlıyorum. Araştırmalarıma göre şu an F/P olarak bu kulaklık karşıma çıktı ve güncel fiyatı 4650 ₺ yaklaşık. Halihazırda Gamepower kizaru kullanıyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz kablosuz kulaklık nedir?

Not: Mikrofonunu ne kadar övseler de pek umurumda değil zaten halihazırda HyperX quatcast kullanıyorum.

Eger FPS oyunlari falan oynuyorsaniz alabileceginiz en iyi kulaklık. Neredeyse butun Pro'lar Cloud 3 kullaniyor şu anda, sebebi en iyi 7.1 Surround Sound'un bu kulaklikta olmasi. Mikrofon iyi degil harici mikrofon gerektirir. Şarj fullken 120 saate kadar kullanim sagliyor yanlış hatirlamiyorsam şarj konusunda daha rakibi yok. Yazilimi ahim sahim bir şey degil equalizer ayarlarini falan ayarlamak rakiplerine gore daha zahmetli ~bkz: SteelSeries GG~ fakat kulaklık zaten tak calistir mantalitesinde bir ürün, Basic ayarlari ile bile iyi. Sonuca gelecek olursak kulaklık tamamen bir F/P urunudur eger FPS oyuncusu iseniz sizin icin en iyi tercih Cloud 3 olacaktir.

Hocam ben aşırı performanstan ziyade sağlam ürün bakıyorum.
Cloud 2 bile kaç senedir sıkıntısız kullanılıyor o yüzden HyperX alayım diyorum.
Şu an G435 kullanıyorum ama takılma kasma oluyor.
Cloud 3 Wireless kroniği vs var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı