HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000-6000K
o zaman hocam kulaklığı 1-2 haftaya kadar alacağım deneyimlerimi buraya özetlerim tam deneyim isterseniz yeni bir konuda açabilirim

hocam bence eski kulaklığınız stereo ise olabilir bu kulaklık 7.1 olduğundan tuhaf gelmiş olabilir

eski kulaklığınız 7.1 ise yine tuhaf gelmiş olabilir çünkü bu kulaklığın 7.1 teknolojisi baya farklı normale kıyasla

Hocam rica etsem ayarları atar mısınız nasıl yaptığınızı.

Ayar vesaire yapmadım, Dolby Access kullandım ve orada hazır eco ayarları var ekstra ayar yapmaya gerek yok.

Aldım hocam çok memnunum bu kadar kötüleyenleri anlamıyorum kabloluda pek sorun yok çünkü kablosuza göre. Ses kasma ve mikrofon performansı çok iyi ekstra olarak yalıtımda iyi sesleri azaltıyor odadaki. Ve hiç ayar yapmama rağmen beni tatmin etti. Ses düzeyi olarak 50 de kullanıyorum hep.

Ayar vesaire yapmadım, Dolby Access kullandım ve orada hazır eco ayarları var ekstra ayar yapmaya gerek yok

Ve hocam ekstra olarak normalde kafam büyüktür ve gözlük takıyorum. Son kısma kadar uzatınca oluyor hatta biraz boşluk kalıyor. Kırılacak gibi hissetirmiyor hiç gerince. Gözlük olmasına rağmen hiç rahatsız etmedi kulağımı.

Hocam aynı kulaklığı ben de kullanıyorum fakat bu fiyat seviyesinde kötülenecek kadar kötü olduğunu da düşünüyorum açıkçası. Uygulamasını indirmeden önceki ses kalitesi tam olarak berbattı ve birkaç ayar yaptıktan sonra normal denecek seviyeye geldi. Olay kulaklığın ses seviyesi veya yapısı değil, ses kalitesiyle alakalı. Steelseries Arctis 9 Wireless'tan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki HyperX HP'ye geçtikten bu yana gerçekten çok bozmuş. Özellikle CS2 gibi FPS oyunlarında sesi çok iyi veriyor diye duyduğum için almıştım fakat bana fazla overrated geldi bu kulaklık. Bu fiyat bandındaki kulaklıkların da bundan aşağı bir tarafı yok fikrimce (Sizden farklı olarak Wireless modelini kullanıyorum ufak tefek farklılıklar olabilir.).

Dediğim gibi kablolu modeli söylüyorum kablosuz modelin çok şikayeti var zaten.

Dediklerini yaptım 10 numara oldu çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…