arabacı adam
Centipat
HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?
HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?
+1 ama aceleniz yoksa riske atıp bekleyin derim sürekli indirime giriyor.Bass haricinde alınmaz denilecek özelliği yok Cloud 3'ün. Amacınız ağırlıklı müzik değil ise alınır.
Kullandınız mı? Kablolu veya kablosuzu.Forumda bir sürü konusu var bu dandik kulaklığın. Seste robotlaşma, dip ses sorunu ve ses kalitesi kötü. Hiç olmayan basslar ve çamur gibi tizleri var.
Kesinlikle, kutudan çıktığı haliyle gerçekten çok kötü. Özellikle basslar. Ama düzgün bir EQ ayarı ile bambaşka bir kulaklığa evriliyor.Hiç olmayan basslar ve çamur gibi tizleri var.
Kablolu kullandım taktığım gibi bu ne dedim çıkarttım. Aşırı kötü bir ses kalitesi var. Wireless için de forumda bir sürü konu var. Ve ne kadar EQ yapsam da uygun bir kalite yakalayamadım.Kullandınız mı? Kablolu veya kablosuzu.
Anlıyorum.Kablolu kullandım taktığım gibi bu ne dedim çıkarttım. Aşırı kötü bir ses kalitesi var. Wireless için de forumda bir sürü konu var. Ve ne kadar EQ yapsam da uygun bir kalite yakalayamadım.
Bunlara bu kadar para bayılmak yerine sağlam bir IEM+DAC kombinasyonu yapıp kalitenin doruklarına çıkıp zevkle kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.