HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Bütçe
4600
@HakanXD, aslında kablolu olanı da 4500 TL civarına yaklaşmış. İkisi arasındaki farkı bilemiyorum da bende kablolu olanı var ve mikrofon, ses kalitesi oldukça iyi. Ses kasılabiliyor rahatlıkla. Sadece müzik gibi işler için pek iyi değil.

Forumda bir sürü konusu var bu dandik kulaklığın. Seste robotlaşma, dip ses sorunu ve ses kalitesi kötü. Hiç olmayan basslar ve çamur gibi tizleri var.

Kullandınız mı? Kablolu veya kablosuzu.
Kablolu kullandım taktığım gibi bu ne dedim çıkarttım. Aşırı kötü bir ses kalitesi var. Wireless için de forumda bir sürü konu var. Ve ne kadar EQ yapsam da uygun bir kalite yakalayamadım.
Bunlara bu kadar para bayılmak yerine sağlam bir IEM+DAC kombinasyonu yapıp kalitenin doruklarına çıkıp zevkle kullanabilirsiniz.

Kablolu kullandım taktığım gibi bu ne dedim çıkarttım. Aşırı kötü bir ses kalitesi var. Wireless için de forumda bir sürü konu var. Ve ne kadar EQ yapsam da uygun bir kalite yakalayamadım.
Bunlara bu kadar para bayılmak yerine sağlam bir IEM+DAC kombinasyonu yapıp kalitenin doruklarına çıkıp zevkle kullanabilirsiniz.
Anlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı