HyperX Cloud 3 Wireless cızırtı yapıyor

apura

Centipat
Daha fazla  
Alalı 10 gün oldu ilk günden beri her oyunda cızırtı yapıyor. 3 saniye sürüyor bir süre sonra tekrar oluyor. Nedenini bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o sırada bir telefon araması gelmiyorsa, cızırtının sebebi gelen arama sinyalleri değilse ürünü iade edin; kusurlu olabilir. Zaten kablosuzmuş yani arada temassızlık yapacak bir kablo yok. Cihazın içindeki lehimlerde ya da kablolarda temassızlık var demek ki.

Merhaba, yaklaşık bir 4-5 aydır kullanıyorum sanırım. Çok nadir böyle şeyler yaşadım. Ürün kusurlu olabilir 3 saniye az bir süre değil ve sürekli olduğunu söylüyorsunuz. Bu kulaklık için sana bir tavsiye vereyim. Kulaklığın ses seviyesi çok kısık ben yüksek ses seven biri olarak Equalizer APO programını kullanıp ses seviyesini artırdım ve bir sıkıntı yaşamadım. Umarım aktif sorununuzu çözebilirsiniz.

Merhaba, yaklaşık bir 4-5 aydır kullanıyorum sanırım. Çok nadir böyle şeyler yaşadım. Ürün kusurlu olabilir 3 saniye az bir süre değil ve sürekli olduğunu söylüyorsunuz. Bu kulaklık için sana bir tavsiye vereyim. Kulaklığın ses seviyesi çok kısık ben yüksek ses seven biri olarak Equalizer APO programını kullanıp ses seviyesini artırdım ve bir sıkıntı yaşamadım. Umarım aktif sorununuzu çözebilirsiniz.
Bende equalizer APO ile ses seviyesini 8 db yaptım cızırtı sürekli olmaya başladı vazgeçtim sonra

Technopat Haberler

Geri
Yukarı