HyperX Cloud 3 Wireless CS2'de silah sesleri çok kötü geliyor

Darquesseee

Decapat
HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık aldım, ilk testi de CS 2 de yapayım ama silah sesleri çok garip geliyor. Örneğin AWP ile ateş ediyorum ama çok tiz bir ses çıkıyor, o tok sesi alamıyorum. Equalizer apodan çeşitli ayarlar yaptım, NGenuity'den Reddit'teki bazı EQ ayarlarını denedim, Dolby Atmos lisansı aldım falan ama hiçbiri çözüm olmadı. Eski kulaklığım Havit H2002D idi onda hiç böyle problemler yoktu gayet keyifli ve tok bir sesi vardı ama bunda o tok sesi alamıyorum çok canımı sıktı bu durum yardımcı olabilir misiniz?

Hocam merhaba benzer bir şey Apex Legends da yaşıyorum çok kötü ya tarif edemiyorum silah sesleri diyalog sesleri boğuk mu tiz mi siz ne yaptınız? İade de edilmiyor bunlar ya 2. el satacağım ya da kullanmaya devam edeceğim böyle. Oyunu oynayasım gelmiyor ya rezil bir şey.

Merhaba bende DTS X i aktifleştirince patladı cihazı kaldır yaptım sürücüsünü sildim sıfırdan tanıttım oyundan da birkaç bir şey yaptım ama CS2 hiçbir şekilde o tok oyun sesini alamadım komple çok değişik geliyor sesler bir çare bulabildiniz mi?

Dolby atmosla eqo ayarı yaptım daha iyi oldu. Evdeki kablolu kulaklık gibi değil maalesef ama %70 yakın artık eskiden %30 falandı bana göre tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…