HyperX Cloud 3 Wireless dip ses veriyor

akdeniz6134

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün HyperX Cloud 3 Wireless aldım ama ses seviyesi inanılmaz kötü geldi. CS2'de oyunda ateş ederken ses inanılmaz yüksek ama yürüme sesi inanılmaz, az ne yapmam gerekiyor? Dolby Access de denedim iyi hissiyat vermedi. Anakart B550 m

Arkadaşlar merhaba. Bugün HyperX Cloud 3 Wireless aldım ama ses seviyesi inanılmaz kötü geldi. CS2'de oyunda ateş ederken ses inanılmaz yüksek ama yürüme sesi inanılmaz, az ne yapmam gerekiyor? Dolby Access de denedim iyi hissiyat vermedi. Anakart B550 m

Cloud 3 Wireless de cidden çok fazla şikayet var ve çoğu aynı neredeyse cızırtı ve ses sorunları.

@ubiiyy @Deiinzz öve öve bitiremediğiniz kulaklığın gelin şimdi sorununu çözün bakalım nasıl çözeceksiniz biz de görelim :) (Anca öyle konuya bakıp kaçarsınız. Dandik ürünleri millete önermeyin!)

Arkadaşlar merhaba. Bugün HyperX Cloud 3 Wireless aldım ama ses seviyesi inanılmaz kötü geldi. CS2'de oyunda ateş ederken ses inanılmaz yüksek ama yürüme sesi inanılmaz, az ne yapmam gerekiyor? Dolby Access de denedim iyi hissiyat vermedi. Anakart B550M.
Pek yapılacak bir şey yok. Kulaklığın geninde var maalesef ses kalitesi kötü.

Son düzenleme:
@ubiiyy @Deiinzz öve öve bitiremediğiniz kulaklığın gelin şimdi sorununu çözün bakalım nasıl çözeceksiniz biz de görelim :)

Pek yapılacak bir şey yok. Kulaklığın geninde var maalesef ses kalitesi kötü.

İade etmesi en mantıklısı gibi ben olsam hiç uğraşmam bile o kulaklıkla.

İade etmesi en mantıklısı gibi ben olsam hiç uğraşmam bile o kulaklıkla.
Ben o paraya onu alacağıma giderim oyuncular için olmayan normal Hi-Res kulaklık alırım :D En azından adam akıllı bir şey duyarım.

Ben o paraya onu alacağıma giderim oyuncular için olmayan normal Hi-Res kulaklık alırım :D en azından adamakıllı bir şey duyarım.

Cloud'ların nesini övüyorlar gerçekten anlamıyorum Cloud 2 iyiydi diye hepsini övüyorlar Cloud 3'lerde o kadar çok şikayet gördüm ki hepsi de aynı cızırtı sesleri seslerin kötü oluşu dip ses sorunu HP'ye geçtikten sonra rezil oldu marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı