Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 HyperX Cloud 3 Wireless ekolayzer ayarı önerisi olan var mı? Arkadaşlar ses bir tık az gibi yardımcı olursanız sevinirim.
HyperX Cloud 3 Wireless ekolayzer ayarı önerisi olan var mı? Arkadaşlar ses bir tık az gibi yardımcı olursanız sevinirim.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Ben Dolby acces satın alıp müzik moduna alıp detaylı mod a çektim ses seviyesi gayet yüksek oldu. 40 TL zaten Microsoft Store da.
Ben Dolby acces satın alıp müzik moduna alıp detaylı mod a çektim ses seviyesi gayet yüksek oldu. 40 TL zaten Microsoft Store da.
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 WildArw dedi: Ben Dolby acces satın alıp müzik moduna alıp detaylı mod a çektim ses seviyesi gayet yüksek oldu. 40 TL zaten Microsoft Store da. Genişletmek için tıkla... Aynı markayı mı kullanıyorsunuz
WildArw dedi: Ben Dolby acces satın alıp müzik moduna alıp detaylı mod a çektim ses seviyesi gayet yüksek oldu. 40 TL zaten Microsoft Store da. Genişletmek için tıkla... Aynı markayı mı kullanıyorsunuz
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 yldrmjk dedi: Aynı markayı mı kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet aynı kulaklığı kullanıyorum.
yldrmjk dedi: Aynı markayı mı kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet aynı kulaklığı kullanıyorum.
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 WildArw dedi: Evet aynı kulaklığı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bi bakalım başka önerisi olan yoksa sizin dediğinizi yapayım hocam
WildArw dedi: Evet aynı kulaklığı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bi bakalım başka önerisi olan yoksa sizin dediğinizi yapayım hocam
8 827132 Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 33 21 Ağustos 2024 #6 Fxsound indirip kullanabilirsin.Ücretsiz bir uygulama fazla sayıda eq ayarları mevcut
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #7 827132 dedi: Fxsound indirip kullanabilirsin.Ücretsiz bir uygulama fazla sayıda eq ayarları mevcut Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Hyperx in de kendi driverı var oradaki eq ayarı yapan var mı diye bakacağım
827132 dedi: Fxsound indirip kullanabilirsin.Ücretsiz bir uygulama fazla sayıda eq ayarları mevcut Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Hyperx in de kendi driverı var oradaki eq ayarı yapan var mı diye bakacağım
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #8 yldrmjk dedi: Bildiğim kadarıyla HyperX'in de kendi driverı var oradaki EQ ayarı yapan var mı diye bakacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel ayar buldunuz mu hocam bana da lazım.
yldrmjk dedi: Bildiğim kadarıyla HyperX'in de kendi driverı var oradaki EQ ayarı yapan var mı diye bakacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel ayar buldunuz mu hocam bana da lazım.
Y yldrmjk Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #9 Charmander00 dedi: Güzel ayar buldunuz mu hocam bana da lazım. Genişletmek için tıkla... markası ne kulaklığın hocam
Charmander00 dedi: Güzel ayar buldunuz mu hocam bana da lazım. Genişletmek için tıkla... markası ne kulaklığın hocam
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #10 yldrmjk dedi: Markası ne kulaklığın hocam. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud 3 kablolu.