Ben uygulamasını indirdim, DTS modunu kapattım. Ve bu ses benim için yeterli. Eğer sende de DTS Modu açıksa onu kapatıp dene. Beğenmezsen, sağda bulunan eko ayarları deneyebilirsin.HyperX Cloud 3 kablolu.
Ben uygulamasını indirdim, DTS modunu kapattım. Ve bu ses benim için yeterli. Eğer sende de DTS Modu açıksa onu kapatıp dene. Beğenmezsen, sağda bulunan eko ayarları deneyebilirsin.HyperX Cloud 3 kablolu.
Ben uygulamasını indirdim, DTS modunu kapattım. Ve bu ses benim için yeterli. Eğer sende de DTS modu açıksa onu kapatıp dene. Beğenmezsen, sağda bulunan eko ayarları deneyebilirsin.
Warzone için kullandığını atabilir misin rica etsem?Reddit'ten bir tane EQ ayarı buldum biraz bass odaklı Valorant oynarken değiştirmek zorunda kalıyorum ama çoğunlukla Warzone oynadığım için bana güzel geldi.
Warzone için kullandığını atabilir misin rica etsem?
Warzone'un sesleri şu an çok kötü. Yine de ses kasabiliyorum:
32Hz: 0, 64Hz: 1.2, 125Hz: 5.0, 250Hz: 6.1, 500Hz: 5.0, 1KHz: 3.1, 2KHz: 3.4, 4KHz: 0, 8KHz: 0, 16KHz: 1.1
Bunu beğenmezseniz artıswar'ın yaptıklarını deneyebilirsiniz. MW3 varken kullanıp sevmiştim artıswar'ın ayarını. Fakat yeni ayar paylaştımı takip etmedim.
Değerlerin hepsi eksi değil mi? Bende bugün girdim cidden sesler rezalet durumda. Bunu deneyeceğim. Peki ek olarak DTS Unbound kullanıyor musun mağazadan indirileni?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.