Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Merhaba, yakın zamanda başlıktaki kulaklığı aldım. DTS:X muhabbetini bedavaya kullanabiliyor muyum ve kullanmalı mıyım? Ne artısı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Merhaba, yakın zamanda başlıktaki kulaklığı aldım. DTS:X muhabbetini bedavaya kullanabiliyor muyum ve kullanmalı mıyım? Ne artısı olur?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.212 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence.
Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 ubiiyy dedi: Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence. Genişletmek için tıkla... EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım.
ubiiyy dedi: Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence. Genişletmek için tıkla... EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.212 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Rivoxile dedi: EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım. Genişletmek için tıkla... DTS de farklı bir EQ uygulamasi diye biliyorum ben.
Rivoxile dedi: EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım. Genişletmek için tıkla... DTS de farklı bir EQ uygulamasi diye biliyorum ben.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Rivoxile dedi: Merhaba, yakın zamanda başlıktaki kulaklığı aldım. DTS:X muhabbetini bedavaya kullanabiliyor muyum ve kullanmalı mıyım? Ne artısı olur? Genişletmek için tıkla... Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve fps oyunlarinda seni geri düşürur ubiiyy dedi: Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence. Genişletmek için tıkla... Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir Hs 80, Blackshark v2 pro gibi
Rivoxile dedi: Merhaba, yakın zamanda başlıktaki kulaklığı aldım. DTS:X muhabbetini bedavaya kullanabiliyor muyum ve kullanmalı mıyım? Ne artısı olur? Genişletmek için tıkla... Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve fps oyunlarinda seni geri düşürur ubiiyy dedi: Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence. Genişletmek için tıkla... Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir Hs 80, Blackshark v2 pro gibi
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.212 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #6 To The Skies dedi: Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve FPS oyunlarinda seni geri düşürur Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir HS 80, BlackShark V2 Pro gibi Genişletmek için tıkla... Genel kullanici pek iyi değil diyordu. Kullanmadigim icin bir fikrim yok, ki bass onemli bence ama kisiden kisiye de degisir tabii.
To The Skies dedi: Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve FPS oyunlarinda seni geri düşürur Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir HS 80, BlackShark V2 Pro gibi Genişletmek için tıkla... Genel kullanici pek iyi değil diyordu. Kullanmadigim icin bir fikrim yok, ki bass onemli bence ama kisiden kisiye de degisir tabii.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #7 ubiiyy dedi: DTS de farklı bir EQ uygulamasi diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hayır Hyperx yazılımı içinde çıkıyor DTS spatial audio diye. ubiiyy dedi: Genel kullanici pek iyi değil diyordu. Kullanmadigim icin bir fikrim yok, ki bass onemli bence ama kisiden kisiye de degisir tabii. Genişletmek için tıkla... En azından sesi aynı fiyat bandındaki çoğu oyuncu kulaklığından temiz.
ubiiyy dedi: DTS de farklı bir EQ uygulamasi diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hayır Hyperx yazılımı içinde çıkıyor DTS spatial audio diye. ubiiyy dedi: Genel kullanici pek iyi değil diyordu. Kullanmadigim icin bir fikrim yok, ki bass onemli bence ama kisiden kisiye de degisir tabii. Genişletmek için tıkla... En azından sesi aynı fiyat bandındaki çoğu oyuncu kulaklığından temiz.