EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım.Bedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence.
EQ yaptım da DTS farklı bir şey sanırım.
Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve fps oyunlarinda seni geri düşürurMerhaba, yakın zamanda başlıktaki kulaklığı aldım. DTS:X muhabbetini bedavaya kullanabiliyor muyum ve kullanmalı mıyım? Ne artısı olur?
Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir Hs 80, Blackshark v2 pro gibiBedava değil diye biliyorum ve evet EQ onemli Gaming kulakliklarda. Muzik olarak pek iyi değil zaten o kulaklık bu yuzden EQ yapilmali bence.
Asla önermiyorum. Sesi etkiler ve FPS oyunlarinda seni geri düşürur
Bassı az olması dışında bence müzikte kötü yanı yok, boğuk bassı olan oyuncu kulaklıklarından daha iyidir HS 80, BlackShark V2 Pro gibi
Hayır Hyperx yazılımı içinde çıkıyor DTS spatial audio diye.DTS de farklı bir EQ uygulamasi diye biliyorum ben.
En azından sesi aynı fiyat bandındaki çoğu oyuncu kulaklığından temiz.Genel kullanici pek iyi değil diyordu. Kullanmadigim icin bir fikrim yok, ki bass onemli bence ama kisiden kisiye de degisir tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.