HyperX Cloud 3 Wireless kulaklıkta robotik ses oluyor

MortalResis4ance

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bugün aldığım HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık elime geldi. Kulaklıkta çok heyecanlıydım fakat, kullanıma başladıktan yarım saat sonra oyun gireyim dedim. En başta videolarda da sorun yoktu, driverini indirdim dursun ve şarjına bakayım diye. Sonra oyuna girdim ve ilk dakikasında sesler robotikleşmeye başladı (yaklaşık 1-5 saniye arası). Robotikleşme dediğim oyunda cızırtı sesi geliyor ve robotikleşiyor. İnternette forumlara baktım ve konudakiler çok yardımcı olmadı. Alacağım zaman kimse bu konu hakkında bilgi vermemişti ve oyun sonrasında müzik dinlerken, video izlerken böyle sesler gelmeye başladı, ve rahatsız edici sesler. Bunun çözümü olmazsa iade edip SteelSeries Nova 5 almayı düşünüyorum fakat iade etmekte çok istemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Bayağı bir beklettim kusura bakmayın. İkisini de anca deneyebildim ve çözüldü gibi duruyor. Aksi bir durum olursa yine yazarım. Çok teşekkür ederim.

Tamamdır. Olmazsa eğer taktığın USB portu değiş. Kasa önünde takılıysa kasa arkasına en üstteki portlara bak.

Yine ses geldi :/

Yapacak bir şey yok. Kulaklık dandik ve bu tarz kronik sorunları mevcut. İade edebiliyorsanız edin.

Bir süre önce tüm bu kulaklıkla ilgili konulara: Çöp, almayın sorunlu demiştim. Sesimizi fazla duyuramadığımız için insanlar almaya devam etti ve forum bu tarz sorunlarla doldu.

Anladım. Zaten iade etmeyi düşünüyorum bugün geldi elime kulaklık. Birçok video izledim konulara baktım bilemiyorum bu sorunu görmedim en azından. Bu kadar para verince insan bir kalite bekliyor. Peki konu dışı olacak ama SteelSeries Nova 5 nasıldır bir fikriniz var mı? Teşekkürler yine de.

Tamamdır. Olmazsa eğer taktığın USB portu değiş. Kasa önünde takılıysa kasa arkasına en üstteki portlara bak.

Size de ayrıca teşekkürler.

SteelSeries Nova 5 nasıldır bir fikriniz var mı? Teşekkürler yine de.
Takıp denemediğim için ses kalitesi konusunda pek bir şey diyemeyeceğim fakat forumda bu kulaklıkla ilgili bu tarz sorun ile karşılaşan görmedim.

Arama kısmına güç yazıp Güç Planı Seçin'e tıklayın oradan kullandığınız planın yanındaki plan ayarlarını değiştir yazan yere tıklayın. Ardından gelişmiş güç ayarları deyin ve USB ile ilgili sekmenin altındaki ayarı devre dışı yapıp deneyin. Bunu da deneyin olmazsa HyperX driverını Windows Store'dan indirdiniz değil mi? Onu sildireceğim bu olmazsa son çare onu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…