HyperX Cloud 3 Wireless kulaklıkta robotik ses oluyor

Arama kısmına güç yazıp güç planı seçin'e tıklayın oradan kullandığınız planın yanındaki plan ayarlarını değiştir yazan yere tıklayın. Ardından gelişmiş güç ayarları deyin ve USB ile ilgili sekmenin altındaki ayarı devre dışı yapıp deneyin. Bunu da deneyin olmazsa HyperX driverını Windows Store'dan indirdiniz değil mi? Onu sildireceğim bu olmazsa son çare onu deneyin.

Tamamdır yaptım biraz bekleyeyim artık ses gelecek mi diye. Evet Windows Store'den yükledim.

Wi-Fi için ikisini de destekliyor fakat şöyle söyleyeyim Ethernet ile bağlı PC'ye, ve şu ana kadar bir sorun olmadı ses konusunda bekliyorum hala bir yarım saat bir saat bekleyeceğim. Telefonda falan 5G kullanıyorum.

Bir sorun yok gibi sorun çıkar ise yazarım tekrardan. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için.

Son düzenleme:
Wi-Fi için ikisini de destekliyor fakat şöyle söyleyeyim Ethernet ile bağlı PC'ye, ve şu ana kadar bir sorun olmadı ses konusunda bekliyorum hala bir yarım saat bir saat bekleyeceğim. Telefonda falan 5G kullanıyorum.

Bir sorun yok gibi sorun çıkar ise yazarım tekrardan. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için.
Rica ederim ama 2.4'ü kullanıp kullanmamanda sorun yok. Modemde 2.4G açık olması yetiyor. Bir de onu kapat dene tekrar yaşanırsa. Sorun böyle çözülüyorsa da karar ver ama bence tekrar yaşarsan iade et şansın varsa yoksa arada böyle canın sıkılır.

Tamamdır bir daha yaşanırsa 2.4G'yi kapatmayı deneyeceğim ama çözülmesse maalesef iade edeceğim.

14 gün var zaten iade için bakacağım 1-2 gün devam ederse iade edeceğim.

Şöyle söyleyeyim Cloud 3 Wireless'i N11'den aldım. İade için gönderdiğim de 22 gün içinde iade sağlanacak dendi. Bakalım bekliyorum, umarım en kısa sürede iade sağlanır. Nova 5 Wireless alacaktım fakat iade sağlanmadığıdan alamadım, çünkü iade kabul edilmezse elimde kalacak. Bakalım hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı