HyperX Cloud 3 Wireless sesi az veriyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, kulaklığı daha bugün aldım ama sanırım iade edeceğim. Başlarda çok akıcı ve hoşuma giden kulaklığın stock sesi EQ ayarlarıyla oynadıkça kendi kendine azalmaya başladı başlarda %100 iken şu an %30'larında dolaşıyor kendimce. Uzamsal ses kapalıyken yok denecek kadar sesi çok çok az. Ne yapacağım? Firmware Update gelmiş ama ana driverda kulaklık gözükmediği için mecburen beta aşamasında olanı kullanıyorum bu nedenle yapamıyorum onu. Uzun lafın kısası bu böyle devam ederse iade etmeyi düşünüyorum dostlar. Kullanan arkadaşlarım böyle bir sorunla daha önce karşılaştı mı? Karşılaştıysa rica etsem çözümü varsa yardımcı olurlar mı? (Dolby, DTS) gibi uygulamayı önermezseniz sevinirim benim sorunum uzamsal ses kapalıyken kulaklığın sesinin az olması. Teşekkürler.

Not: Başlığa eklemeyi unutmuşum kulaklığın tam modeli HyperX Cloud 3 S Wireless.

Merhaba, kulaklığı daha bugün aldım ama sanırım iade edeceğim. Başlarda çok akıcı ve hoşuma giden kulaklığın stock sesi EQ ayarlarıyla oynadıkça kendi kendine azalmaya başladı başlarda %100 iken şu an %30'larında dolaşıyor kendimce. Uzamsal ses kapalıyken yok denecek kadar sesi çok çok az. Ne yapacağım? Firmware Update gelmiş ama ana driverda kulaklık gözükmediği için mecburen beta aşamasında olanı kullanıyorum bu nedenle yapamıyorum onu. Uzun lafın kısası bu böyle devam ederse iade etmeyi düşünüyorum dostlar. Kullanan arkadaşlarım böyle bir sorunla daha önce karşılaştı mı? Karşılaştıysa rica etsem çözümü varsa yardımcı olurlar mı? (Dolby, DTS) gibi uygulamayı önermezseniz sevinirim benim sorunum uzamsal ses kapalıyken kulaklığın sesinin az olması. Teşekkürler.

Not: Başlığa eklemeyi unutmuşum kulaklığın tam modeli HyperX Cloud 3 s Wireless.

Şöyle ki aslında diğer kulaklıklara nazaran Cloud serisi ses kasma yönünde daha çok ön plana çıkar müzik vs dinlemeye pek uygun değildir tatmin etmeyebilir. Cloud 3 Wireless kullanıyorum ben onun size ekolayzer ayarını vereyim bir de öyle deneyin bir de Dolby Atmos ile kullanın.

1764652409650.png

Cloud 3S'e sahip değilim fakat Peace+Equalizer Apo ile sadece preamp arttırabilirsiniz.
Herhalde Cloud 3s'in eq ayarı otomatik preamp değerini düşürüyor dijital clippingi önlemek için eq yaptıkça fakat geri açmayı unutuyor daha sonra. Zaten bu kulaklıkların uygulamalarını falan kullanmak mantıklı değil eq yapılacaksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı