HyperX Cloud 3 Wireless sorunlu bir kulaklık

ozgur0699

Hectopat
Daha fazla  
Bugün amazon.com üzerinden bu kulaklıkları aldım ve konuyu tamamen yeni kullanıcılar mağdur olmasın diye açıyorum ve kulaklıkları da gün içerisinde iade edeceğim.
Arkadaşlar 100$/4.600 edecek bir kulaklık asla değil. Kulaklığı ilk bağladığımda ses seviyesinin dip seviyede olduğunu ve bassın sıfır -tamamiyle abartısız söylüyorum- seviyede olduğu dikkatimi çekti. Ardından kendi dandik ötesi yazılımı yükleyip ekolayzır ayarı yapınca bass idare edilebilir seviyeye vardı ancak bundan sonra da dip ses ve cızırtı sorunu başladı. (ve asla geçmiyor, denemediğim çözüm kalmadı). Kulaklığın yalıtımı rezalet. %30 ses seviyesinde dışarıya parti verecek kıvama geliyor. Düşündükçe eklemeler yaparım ancak ben bu fiyat skalasında bu derece kötü bir kulaklık görmemiştim, görmüş oldum. Almak isteyen/alacak kişilere naçizane uyarı niteliğinde olsun.

Artics 1 Wireless kullanıcısıyım ve çoğu şey aynı. Ses kalitesi iyi ama mikrofon da öyle. Oyun oynarken veya konuşurken bir sıkıntı yaşamadım ama alternatifleri vardır kesinlikle.

Artı olarak şunu ekleyebilirim ani ses seviyesi değişimlerinde -patlama gibi sfxde- seslerde robotikleşme oluyor.

HyperX nedense bir türlü ısınamadığım bir marka olmuştur ürünleri iyidir kötüdür bir şey diyemem ama bilmiyorum bir türlü kanım kaynamadı şu markaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…