yamaclinx Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #11 Yeyil dedi: Kronik sorun hocam o çoğu kulaklıkta oluyor. Çok az kısıkta kullanırsanızda yeterli olur gibi. Genişletmek için tıkla... sagolun hocam. arctis 7 ve ya cloud3 w hakknda fikriniz var mi
Yeyil dedi: Kronik sorun hocam o çoğu kulaklıkta oluyor. Çok az kısıkta kullanırsanızda yeterli olur gibi. Genişletmek için tıkla... sagolun hocam. arctis 7 ve ya cloud3 w hakknda fikriniz var mi
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #12 yamaclinx dedi: Sağ olun hocam. Arctis 7 veya Cloud3 W hakknda fikriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Aldın mı hocam kulaklık
yamaclinx dedi: Sağ olun hocam. Arctis 7 veya Cloud3 W hakknda fikriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Aldın mı hocam kulaklık
yamaclinx Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #13 Dogukappa dedi: Aldın mı hocam kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı iade edip alacağım umarım zam yemez
Dogukappa dedi: Aldın mı hocam kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı iade edip alacağım umarım zam yemez
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #14 yamaclinx dedi: Hocam kulaklığı iade edip alacağım umarım zam yemez Genişletmek için tıkla... Hangisinde karar kıldınız hocam
yamaclinx dedi: Hocam kulaklığı iade edip alacağım umarım zam yemez Genişletmek için tıkla... Hangisinde karar kıldınız hocam
yamaclinx Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #15 Dogukappa dedi: Hangisinde karar kıldınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iadeye verdim ustune ekleyip Cloud 3W alacağım barccuda X plastik kalitesi cok saglam gelmedi cok dusuren biri olarak.
Dogukappa dedi: Hangisinde karar kıldınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iadeye verdim ustune ekleyip Cloud 3W alacağım barccuda X plastik kalitesi cok saglam gelmedi cok dusuren biri olarak.
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #16 yamaclinx dedi: Hocam iadeye verdim ustune ekleyip Cloud 3W alacağım barccuda X plastik kalitesi cok saglam gelmedi cok dusuren biri olarak. Genişletmek için tıkla... Ben de Cloud 3W düşünüyorum gelince bilgi verir misin hocam
yamaclinx dedi: Hocam iadeye verdim ustune ekleyip Cloud 3W alacağım barccuda X plastik kalitesi cok saglam gelmedi cok dusuren biri olarak. Genişletmek için tıkla... Ben de Cloud 3W düşünüyorum gelince bilgi verir misin hocam
yamaclinx Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #17 Dogukappa dedi: Ben de Cloud 3W düşünüyorum gelince bilgi verir misin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iade gelmesi 1 hafta bulur sıkıntı olmazsa yazarim her seyi.
Dogukappa dedi: Ben de Cloud 3W düşünüyorum gelince bilgi verir misin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iade gelmesi 1 hafta bulur sıkıntı olmazsa yazarim her seyi.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Haziran 2024 #18 Cloud 3W'yi alan herkes sesi az diyor Wireless zorunluğu yoksa normal Cloud 3 daha iyi bir tercih.
yamaclinx Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #19 belirsizz dedi: Cloud 3W'yi alan herkes sesi az diyor Wireless zorunluğu yoksa normal Cloud 3 daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... hocam kablosuz oneriniz nedir
belirsizz dedi: Cloud 3W'yi alan herkes sesi az diyor Wireless zorunluğu yoksa normal Cloud 3 daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... hocam kablosuz oneriniz nedir
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Haziran 2024 #20 yamaclinx dedi: Hocam kablosuz oneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kablosuz öneresim gelmiyor yüksek bütçe Wireless kulaklıklarda bile sorunlar var. İlla W olacak diyorsanız HS 80 Wireless öneriliyordu da benim bilgim yok.
yamaclinx dedi: Hocam kablosuz oneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kablosuz öneresim gelmiyor yüksek bütçe Wireless kulaklıklarda bile sorunlar var. İlla W olacak diyorsanız HS 80 Wireless öneriliyordu da benim bilgim yok.