HyperX Cloud 3 Wireless vs Logitech G733

Bütçe
5500

DENiz edf

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 i5 12400f 16 ram
Kısa gecmek istiyorum farklı marka yazmanıza gerek yok kesinlikle bu 2'si arasından 1 tanesini alacağım ama hangisi? Hangisini almam lazım bilmiyorum. Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum diğer oyunlar işin cabası. Valorant'ta güzel ses kastıracak ama normal kullanımda da şikayet ettirmeyecek lazım.

Kısa gecmek istiyorum farklı marka yazmanıza gerek yok kesinlikle bu 2'si arasından 1 tanesini alacağım ama hangisi? Hangisini almam lazım bilmiyorum. Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum diğer oyunlar işin cabası. Valorant'ta güzel ses kastıracak ama normal kullanımda da şikayet ettirmeyecek lazım.

Hocam Cloud 3 uzun kullanımda ağrıtıyordu beni ama ses olarak G733'ten kesinlikle daha iyidir hele FPS oynuyorsanız. G733 ise çok hafif o yormaz bir de eksi olarak 20 saat. Cloud 3 Wireless'ın 120 saat olması lazım. Genel bakılınca Cloud 3'ün tek eksisi ağrıtması bence. Benim kendi deneyimim bu arada başkalarında ağrıtmamış olabilir ama tek deri yastıkları sevmiyorum, diğer hamak gibi olanlar daha esnek ve rahat bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı