HyperX Cloud 3 Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Bütçe
8.000

MattCapaldi

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca 8K bütçem var bu iki kulaklıktan başka bir öneriniz varsa yapabilirseniz sevinirim.

HyperX Cloud 3S bu arada yanlış yazmışım.

Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca 8K bütçem var bu iki kulaklıktan başka bir öneriniz varsa yapabilirseniz sevinirim.

HyperX Cloud 3S bu arada yanlış yazmışım.
V2 Pro güzel diyorlardı sanırım @Pentagon.

V2 Pro kırılma sorunlu. 8000 Bütçeye Pelta veya Nova 7 bakabilirsin.

O riski almak mı, sağlam olduğu garanti olan bir kulaklık almak mı?

Herkesin kafa yapısı farklı, kullanım şekli farklı herkes sakin kullanmak zorunda da değil konu sahibi açısından söylüyorum. İnternete bakarsan Türk kullanıcılar dahil çoğu kişi menteşeden kırılma sorunu yaşamış. Siz bunu önerdikten sonra o ürün kırıldıktan sonra ürünü önerdiği kişiye sorar bu niye kırıldı diye.

Artık bilemem orasını konu sahibi düşünsün ikisi arasında BlackShark V2 Pro açık ara daha iyi ve şunu da ekleyeyim konu sahibi arkadaşın bilgisi olsun V2 Pro almaya karar verirseniz 2023 versiyonunu alın 2020 versiyonu bayağı leş.

Razer da kronik bir menteşe sorunu olduğu doğru bende yaşadım 4 ayın sonunda kırılmışdı belki yeni çıkan modelde düzeltmişlerdir diye umuyordum ancak düzeltmemişler Corsair HS80 ya da HyperX Cloud 3 Wireless alacağım hangisini almalıyım? HS80'in şarjı 20 saat falan gidiyormuş. Nova 7'yi bende almayı düşünmüştüm ses kalitesi bu ikisinden iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…