HyperX Cloud 3 Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 5

Özgür Doruk

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud 3 Wireless ve SteelSeries Arctis Nova 5 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

HyperX Cloud 3 Wireless ve SteelSeries Arctis Nova 5 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

SteelSeries kullanmadım fakat eminim güzeldir rahat olduğunu söyleyenler var Cloud 3 zaten klasik Cloud 2 kullanıyorum CS Valorant için birebir.

SteelSeries kadar rahat olmaz bence Cloud 3.

HyperX tam bir FPS oyuncu kulaklığı SteelSeries biraz daha müzik dinleyicisi için bassları ve tizleri güçlü sonar yazılım desteği sayesinde daha yüksek frekanslarda ses değerleri alabilmeniz mümkündür.

Kullanmadım ancak her iki kulaklığı mediamarkt mağazasında deneme fırsatı buldum. Cloud3 wireless daha iyi bir ses deneyimi verse bile almazdım, o derece rahatsız etti beni. Kullanmış olduğum void elitenin ergonomisi bile daha iyi. Nova ise pamuk gibi, hafif, çok rahat geldi.

Evet Cloud serisi pek rahat değil Cloud 2 de böyle kullanıyorum. Corsair çok rahat gerçekten.

SS Nova 5 Wireless kullanıyorum, çok rahat öneririm.

Hocam merhaba bende bu 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini aldınız acaba bende almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.

Hocam merhaba bende bu 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini aldınız acaba bende almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.

Cloud 3 fazla rahat değil fakat Nova'ya göre daha sağlam Nova biraz daha malzeme kalitesi olarak kötü ama çok da rahat. Tercih senin Nova kullanmadım kullananlardan duydum bu yorumu şu an Cloud 2 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…