HyperX Cloud 3 Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless

• Konuyu başlatan Setro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.637

Setro

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Şu anda HyperX Cloud 2'nin kablolu versiyonunu kullanıyorum. Hem eskidi hem de kablosuza geçiş yapmak istediğim için araştırdım, bu ikisini buldum. HyperX Cloud 3 hakkında ses boğuk geliyor, sesler kısık, yetersiz bass gibi sorunlar gördüm (hem internette hem de bu forumda konu açılmış.). SS Arctis Nova 7 hakkında bir şikayet bulamadım. Önceliğim oyun ve müzik. Dizi ve film 2. planda. Hem müzik hem oyun bakımından hangisi daha mantıklıdır? Mikrofonu da sesi net iletmeli. Logitech G PRO X 2 alacaktım onun mikrofonu çok kötü olduğu için vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde mikrofon performansı konusunda Nova 5 önerirdim, mikrofonu başarılı ama kronik sorunlu kulaklık. 2 kere iade ettim. Nova 7'nin mikrofonu mükemmel değil ama sonar vs. ile ufak tefek oynamalarla iyi ses vereceğini düşünüyorum.

HyperX'de fiyat performans gibi ama garanti konusunda global ve muhattap bulunamadığına dair çok şikayet görmüştüm, aşırı detayını bilmiyorum fakat benim için vazgeçme sebebi olmuştu.

Normalde mikrofon performansı konusunda Nova 5 önerirdim, mikrofonu başarılı ama kronik sorunlu kulaklık. 2 kere iade ettim. Nova 7'nin mikrofonu mükemmel değil ama sonar vs. ile ufak tefek oynamalarla iyi ses vereceğini düşünüyorum.

HyperX'de fiyat performans gibi ama garanti konusunda global ve muhattap bulunamadığına dair çok şikayet görmüştüm, aşırı detayını bilmiyorum fakat benim için vazgeçme sebebi olmuştu.
Nova 5'de ne sorun var hocam?

Nova 5'de ne sorun var hocam?
Ses tekerleğini %80 ve üzeri düzeye getirmediğiniz taktirde çok bariz sol lobdan az ses geliyor adeta sadece sağdan çalıyormuş gibi. 80-100'e getirince sesi eşitliyor gibi oluyor bu sefer de yer yer cızırtılar baş gösteriyor. Herkes yaşamıyormuş dediklerine göre, bir o kadar da yaşayan kişilere denk geldim bu sorunu ama 2 farklı siteden 2 farklı kulaklık aldım ikisinde de vardı. 5-6 bin lira verip bir de bunun baş ağrısıyla uğraşmak da işin cabası :D

Ses tekerleğini %80 ve üzeri düzeye getirmediğiniz taktirde çok bariz sol lobdan az ses geliyor adeta sadece sağdan çalıyormuş gibi. 80-100'e getirince sesi eşitliyor gibi oluyor bu sefer de yer yer cızırtılar baş gösteriyor. Herkes yaşamıyormuş dediklerine göre, bir o kadar da yaşayan kişilere denk geldim bu sorunu ama 2 farklı siteden 2 farklı kulaklık aldım ikisinde de vardı. 5-6 bin lira verip bir de bunun baş ağrısıyla uğraşmak da işin cabası :D
Anladım hocam. Hocam bu arada hala 2 kulaklık arasındayım. Sanırım Media Markt, Vatan gibi yerlere gidip oradaki danışmanlara soracağım.

Zaman kaybı olacağını düşünüyorum o hamlenin. Orada çalışanlar da derin teknik bilgiye sahip olmuyor çoğu zaman. Sizin seçeneğiniz belli hocam bana kalırsa direkt Nova 7.
Hocam arkadaşım da gitmiş Nova 7 alacaklarmış fakat oradaki kişi Nova 7'nin batarya sorunu var vs. demiş. Nova 7 de böyle bir sorun var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı