HyperX Cloud 3S Mediamarkt iade alır mı?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, HyperX Cloud 3S aldım; bugün geldi, beğenmedim. İade etsem alınır mı?

Yanlış bilgi
Merhaba, HyperX Cloud 3S aldım; bugün geldi, beğenmedim. İade etsem alınır mı?
Tabii ki iade edebilirsin dostum. Ülkede iade almayan tek firma Wraith e sports. Bu arada kulaklığı neden beğenmedin, merakımdan soruyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki iade edebilirsin dostum. Ülkede iade almayan tek firma Wraith e sports. Bu arada kulaklığı neden beğenmedin, merakımdan soruyorum?
G733 kullanıyordum. Önceden tiz ayarlarını falan uygulamadan yapabiliyordun veya ses ayarlarını. Bunda çoğu ayarı yapamıyorsun, istediğim seste falan değil. Rahatsız ediyor ve sıkıyor mu, basınçtan mı denilir bilmiyorum; kulaklarımı çok ağrıtıyor, rahatsız ediyor. Sesini de çok beğendim sayılmaz; belki bazıları beğenir ama.

Anladım dostum, 14 gün içierisinde iadr edebilirsin. Yeni kulaklıklara biraz şans vermek gerekiyor, ses garip geliyor. Ben çok fazla kulaklık kullandım, her yenisine geçtiğimde bir öncekini aramışımdır.

Anladım dostum, 14 gün içierisinde iadr edebilirsin. Yeni kulaklıklara biraz şans vermek gerekiyor, ses garip geliyor. Ben çok fazla kulaklık kullandım, her yenisine geçtiğimde bir öncekini aramışımdır.
Bilmiyorum ya, nedense rahatsız oldum. Kulaklarımı çok ağrıtıyor ve sesler çok rahatsız edici geliyor. Farklı, rahatsız edici… Nasıl anlatsam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…