Tabii ki iade edebilirsin dostum. Ülkede iade almayan tek firma Wraith e sports. Bu arada kulaklığı neden beğenmedin, merakımdan soruyorum?Merhaba, HyperX Cloud 3S aldım; bugün geldi, beğenmedim. İade etsem alınır mı?
G733 kullanıyordum. Önceden tiz ayarlarını falan uygulamadan yapabiliyordun veya ses ayarlarını. Bunda çoğu ayarı yapamıyorsun, istediğim seste falan değil. Rahatsız ediyor ve sıkıyor mu, basınçtan mı denilir bilmiyorum; kulaklarımı çok ağrıtıyor, rahatsız ediyor. Sesini de çok beğendim sayılmaz; belki bazıları beğenir ama.Tabii ki iade edebilirsin dostum. Ülkede iade almayan tek firma Wraith e sports. Bu arada kulaklığı neden beğenmedin, merakımdan soruyorum?
Anladım dostum, 14 gün içierisinde iadr edebilirsin. Yeni kulaklıklara biraz şans vermek gerekiyor, ses garip geliyor. Ben çok fazla kulaklık kullandım, her yenisine geçtiğimde bir öncekini aramışımdır.G733 kullanıyordum. Önceden tiz ayarlarını falan uygulamadan yapabiliyordun veya ses ayarlarını. Bunda çoğu ayarı yapamıyorsun, istediğim seste falan değil. Rahatsız ediyor ve sıkıyor mu, basınçtan mı denilir bilmiyorum; kulaklarımı çok ağrıtıyor, rahatsız ediyor. Sesini de çok beğendim sayılmaz; belki bazıları beğenir ama.
Bilmiyorum ya, nedense rahatsız oldum. Kulaklarımı çok ağrıtıyor ve sesler çok rahatsız edici geliyor. Farklı, rahatsız edici… Nasıl anlatsam bilmiyorum.Anladım dostum, 14 gün içierisinde iadr edebilirsin. Yeni kulaklıklara biraz şans vermek gerekiyor, ses garip geliyor. Ben çok fazla kulaklık kullandım, her yenisine geçtiğimde bir öncekini aramışımdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.