HyperX Cloud 3S Wireless bağlantısı stabil değil

İsmail buğra

Kilopat
Bugün Vatan'dan aldığım bu kulaklık dongle bağlıyorum. Hiçbir şekilde baglayamıyorum. Dongle ışığı yanıp sönüyor ancak kulaklıkta sıfır tepki. Bluetooth üzerinden bağlanıyorum, kopmalar oluyor garip şekilde. Yazılım güncellemesi zor bela yaptım ama kafayı yemek üzereyim. Hiçbir yolunu bulamadım. Ne yapmalıyım?

Bugün Vatan'dan aldığım bu kulaklık dongle bağlıyorum. Hiçbir şekilde baglayamıyorum. Dongle ışığı yanıp sönüyor ancak kulaklıkta sıfır tepki. Bluetooth üzerinden bağlanıyorum, kopmalar oluyor garip şekilde. Yazılım güncellemesi zor bela yaptım ama kafayı yemek üzereyim. Hiçbir yolunu bulamadım. Ne yapmalıyım?
iade et yada değişim iste aynısını sorunsuz kullanıyorum

Son düzenleme:
Kulaklık üzerinde Wireless geçiş butonu var onu denedin mi?

Tabii ki de hocam denemediğim bir şey kalmadı.

İade et ya da değişim iste aynısını sorunsuz kullanıyorum.

Biraz araştırdım çoğu kişide aynı sorun sıkıntı varmış büyük ihtimalle iade edeceğim ya da değiştireceğim ama Vatan'dan aldığım için tereddütteyim bayram önü iade hemen yaparlar mı diye.

Tabii ki de hocam denemediğim bir şey kalmadı.

Biraz araştırdım çoğu kişide aynı sorun sıkıntı varmış büyük ihtimalle iade edeceğim ya da değiştireceğim ama Vatan'dan aldığım için tereddütteyim bayram önü iade hemen yaparlar mı diye.

Mağazadan aldıysan biraz zor servise gönderebilir.

Mağazadan aldıysan biraz zor servise gönderebilir.

Parayla rezil olmak böyle bir şey noramlde asla gidip almam hep Amazon vs mağazalar kullanırım vatana hiç güvenmiyorum bu konuda çok pişmanım.

Vatana gittim iadesini aldılar kupon verdiler aynı ürünü aldım orada testini yaptık hiçbir sorun yok konu kilit.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı