HyperX Cloud 3S Wireless vs ASUS ROG Pelta

UmuT_35

Kilopat
Daha fazla  
Uzun araştırmalar sonucu bu 2 kulaklık arasında kaldım. Mikrofon iyi olsun, ses vs. karşı tarafa sektirmesin. Şu an Arctis 7+ kullanıyorum ve bu sorundan dolayı çok şikayet alıyorum karşıdan. Ne ayar yaptıysam olmadı. Bu yüzdren mikrofon iyi olsun. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. PS ve PC'de kullanacağım. Kafam ve kulaklarım çok büyük değil. Başımı da ağrıtmasın. Arada bir film, dizi de izlerim. Öneriniz ne olur?

Uzun araştırmalar sonucu bu 2 kulaklık arasında kaldım. Mikrofon iyi olsun, ses vs. karşı tarafa sektirmesin. Şu an Arctis 7+ kullanıyorum ve bu sorundan dolayı çok şikayet alıyorum karşıdan. Ne ayar yaptıysam olmadı. Bu yüzdren mikrofon iyi olsun. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. PS ve PC'de kullanacağım. Kafam ve kulaklarım çok büyük değil. Başımı da ağrıtmasın. Arada bir film, dizi de izlerim. Öneriniz ne olur?

ROG Pelta almanız daha iyi olur.

Film vs. de izlediği için mi yoksa genel olarak pelta daha iyi olduğu için mi? Ayrıca ASUS'ta kampanya var Resident Evil requiem hediye ediyor.

Evet genel bir kullanım sunduğu için pelta seçmesi daha iyi olur. Yalnızca FPS oyunları oynasaydı Cloud 3 s alması daha iyi olurdu ama genel kullanım için pelta daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı