İnceleme HyperX Cloud 3S Wireless

nasıl sorgulucam hocam

birde ekolayzır ayarını nerden nasıl yaptınız ne yüklemem lazım

nasıl sorgulucam hocam

birde ekolayzır ayarını nerden nasıl yaptınız ne yüklemem lazım
NGENUITY EQ ayarı buradan yapılabiliyor hocam. Beta versiyonu olanı tercih ederim

Ayrıca doğrulama zaten siteden çalışmıyor başka bir arkadaştan falan denedik olmadı her ikiside isterseniz kutunun arkasında S/N: ********* olan sayıları
https://support.hp.com/tr-tr/product/details/hyperx-cloud-iii-s-wireless/2102489924 bu kısımdaki yere yazın bir bakın sizde oluyor mu haber edin

eq ayarı yapmalımıyım sizce ?

ve siz yaptıysanız nasıl bir artısı oldu deneye deneye mi yaptınız bi yerden mi adınız ?
Ben EQ kullanmiyorum bahsettiğim gibi EQ ayarı olmadan bile gayet dogal ve güzel geliyor sesler ama bulmak isterseniz internetin her yerinde geziyor kendinize göre seçip ayarlayabilirsiniz

Hocam bu kulaklığı düşünüyorum ama mikrofon mevzusu kafamı çok karıştırıyor o yüzden BlackShark V2 Pro'ya da v3X ile bunun arasında kaldım. V2Pro dada malum menteşe sorunu kafamı dağıtıyor ne yapmalıyım sizce yardımcı olurmusnuz HyperX C3s de çok kafama yattı sadece izlediğim incelemelerde mikrofonu tatmin etmedi açıkçası.

Hocam ilk olarak mikrofon olarak olaya bakmazsak V3X ben kafadan silerim V2Pro ile arasında karşılaştırma yaparım dediğiniz gibi menteşe sorunu olduğu için V2Pro modelinde 3S modelini tercih ederim
Ama mikrofon olarak olaya bakarsak olaya incelemede dediğim gibi HS80 ile karşılaştırma yapmıştım ve arada o kadar az fark vardiki şaşırmıştım başta ama ayrıca orada yazdığım gibi öyle kusursuzda değil yinede V2Pro yada V3X altında kesinlikle kalmaz mikrofon
Ayrıca sunuda ekleyeyim benim Razer denen markaya 0 güvenim var yani illa sorunu çıkıyor en azından bende çıkıyordu

Çok karışık kafam şu anda ya Cloud 3 s de çok cazip geliyor ama mikrofon için izlediğim birkaç testte bariz V2 Pro çok çok iyiydi ama kasasının full plastik olması çok üzüyor V3 Pro içinde malum ekonomimi çok sarsar o yüzden tercihim değil kafa karışık şu Cloud 3 s için mikrofonda Hz bit ayarı falan varmış yaptınız mı siz büyük bir fark yaşandımı?

Hocam Hz ayarı fazla bir fark yok aslında eski modellere gore 12k Hz artmış he ama farkı varmı derseniz var. Tabiki V2 Pro'nun mikrofonu daha iyidir ama oyun oynayacaksınız zaten ses nasıl giderse gitsin sadece anlaşılsın yani mikrofona bu kadar kafaya takmaya gerek yok ama oyun için değil daha çok ses için alıyorsanız tekrar dediğim gibi bence S3 modelinin altta kalır bir yanı gerçekten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…