İnceleme HyperX Cloud 3S Wireless

Yarın almayı planlıyorum hocam MediaMarkt'ta şu an 5200 TL civarı iyi midir?

Yarın almayı planlıyorum hocam MediaMarkt'ta şu an 5200 TL civarı iyi midir?
Hocam bence gayet uygun bir fiyat normali 7k kadar çıkıyor diye biliyorum almanızı dediğim gibi öneririm siz en iyisini bilirsiniz ama kendi deneyimlerime göre özet olarak kesinlikle ses kasma, film ve ses kalitesi konusunda üzmez ama müzikde ortalama diyebilirim hala o kadar iyi değil ama bass ve tizler ise gayet dengeli ve doğal EQ ayarı ile pastaya son çileği yerleştirmek gibi tadında olmuş
Bu arada hocam kulaklığın Beta olan NGENUİTY yazılımını yükleyin orada Driver güncellemesi yapıyor ve sonraki guncellemelerde oraya geliyor ben ilk alıp direk test yaptigimda ses sorunu oldu yanlış yerden geliyordu sesler driverdan sonra düzeldi
Son olarak oyun oynarken DTS ayarını kapatın Spatial Audio olarak geçiyor onu filmde açın çünkü genel olarak o ayar sizi filmin içine almak için yapılmış oyunda açınca sanki oyunun içinde gibi geliyor sesler ve bu biraz garip gelmişti bana

Tamamdır hocam açıkçası aydınlattınız beni teşekkür ederim.

Tamamdır hocam açıkçası aydınlattınız beni teşekkür ederim.
Ek olarak birkac şey daha yazdım üstteki mesaja düzenleyip hocam onlarida okumakta fayda var

Tekrar teşekkürler hocam çok iyi oldu bu benim için
Çok teşekkürler yardımcı olduysam ne mutlu bana, siz yine biraz daha gezin forumda bakın modellere
Aldıktan sonra bir sorun olur ise şimdiden özür diliyorum dolaylı yoldan benim suçum oluyor
Bende çıkmadı inşallah sizdede bir sorun olmaz

Tekrar teşekkürler hocam çok iyi oldu bu benim için
Hocam şöyle ek olarak bir fotograf bırakmak istedim Cloud 3 Wireless bu birde S modelini düşünün

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-16-22-39-23-767_com.android.chrome-edit.jpg
    260,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Açıkçası şu aralıkta zaten bu kulaklığada forum aracılığıyla ulaştım ve açık ara en mantıklı tercih şu anda belli ki mikraofon sorununuda sayenizde kafamdan sildim zaten mikrofonu istersem ayrı olarak da alırım yani açıkçası o konuda rahatım artık ve alüminyum olduğu için kendi kasasıda fiyatına göre fazlasıyla profesyonel bir kulaklık olduğunu düşünüyorum şu an bir sorun çıkarsada canınız sağ olsun marka dururken suçlu sizi tabii ki de görmem içiniz rahat olabilir o bakımdan hayırlı geceler dilerim.

Çok teşekkürler emin olan hiçbir sorun çıkaracağını zannetmiyorum inşallah uzun uzun sizi üzmeden kullanırsınız
Sizede hayırlı geceler
Bu arada aldığınızda deneyimlerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum

Rica ederim paylaşırım tabii ki de. Tekrardan hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…