İnceleme HyperX Cloud 3S Wireless

Beni etiketlememişsin ama sorunu cevaplayabilirim dostum bence büyük kafa vs sorun çıkarmaz ayarlanabiliyor büyüklüğü ve gayet esnek yapıda bir kulaklık mikrofonu gayet iyi özellikle mikrofonun kendi gürültü engellemesine bayıldım ve mikroofn robotlaşması bildiğim kadarıyla bazı EQ ayarlarında sadece oluyor şu ana kadar daha hiç sorun yaşamadım şahsen.

Hocam bu arada kulaklık birkaç gün önce elime geçti ve şu an için deneyimim önceki kulaklığıma göre muazzam düzeyde iyi sesler 3D sayesinde oyunlarda neyin nereden geldiğini feci şekilde iyi gösteriyor sanki oyundaymışım hissi veriyor DTS açınca film izlerken sinemada gibi hissettirdi sesin yönünü anlayabildiğim için çok iyi oldu aşıırı derecede rahat kulaklık esnek aynı zamanda mikrofon kalitesi ve mikrofon gürültü engelleme seviyesi oldukça başarılı ilk başlarda şüphelerim vardı Black shark ile bunun arasında ama iyi ki bunu almışım muazzam bayıldım sana da tekrar teşekkür ederim dostum <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…