İnceleme HyperX Cloud 3S Wireless

Ses kasma olayını denediniz mi acaba Apex,Warzone veya BF6 oynuyorsanız deneyebilir misiniz *

hocam merhaba kulaklığı bluetooth moduna alıp baplandığımda mikrofon çalışmıyor nedeni nedir acaba bir de yazılım da bağlı değil diye gözüküyo bluetooth modundayken
ayrıca gürültü engelleme ve dts x i yazılımdan nasıl ayarlıyorum beta olanını indirdim

Hocam ilk önce BT Pairing yapmanız lazım onun icinse kulaklığı BT moduna alıp multimedya tuşu ile power tuşuna aynı anda biraz basılı tutun hızlı hızlı mavi ışık yanıp sönecek ondan sonra baglayin bir kere yaptıktan sonra tekrar yapmanıza gerek kalmıyor
Gürültü engelleme ve DTS için zaten yazılımda aşırı basit şekilde bulunuyor daha tam sürümü çıkmadığı için Spatial Audio kısmına girip kapatın orayı ayrıca gürültü engellemede Mic Effects kısmından yapılıyor
Ayrıca kulaklığı PCye BTye bağlarsanız yazılımda gözükmez

hocam merhaba kulaklığı açıp bilgisayar varsayılan olarak cloud 3 s wireless çıkış cihazına bağlandıktan sonra uygulamasına girince no active sound device diyo sonra switch to CLoud 3 S wireless diyorum bu seferde ngenuıty 8 channel spatial çıkış cihazını seçip varsayılan yapıyor aynı şey mikrofonu içinde geçerli ngenuıty mikrofon girişini seçiyor switch demeyince de uygulama üstünden mikrofon ayarlarını yapamıyorum mic effects kısmından falan nasıl kullanmam gerek uygulama nın yaptığı gibi mi yoksa switche tıklamadan bilgisayarın varsayılan yaptığını mı ayrıca kaç bit kaç hz kullanmak daha mantıklı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-16 020018.png
    472,5 KB · Görüntüleme: 7
Switch deyin hocam sonrasında ses bölümünden kulaklığın kendisini seçin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…