W Wnts Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #1 Hyperx Cloud Alpha almayı düşündüğüm kulaklık ancak anakartım MSI B85M Gaming ses yongasının kötü olduğu söylendi ve ses kartlı bir kulaklık almalıymış doğru mudur? Yardım olursanız çek iyi olur.
Hyperx Cloud Alpha almayı düşündüğüm kulaklık ancak anakartım MSI B85M Gaming ses yongasının kötü olduğu söylendi ve ses kartlı bir kulaklık almalıymış doğru mudur? Yardım olursanız çek iyi olur.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 14 Nisan 2019 #2 Bahsi geçen anakart bu sanırım; MSI B85M Gaming - Google Search Bunu diyen kimse onunla iletişimi kes. Zira gayet güzel bir ses bölümüne sahip. Ayrıca Cloud Alpha güzel kulaklıktır, tavsiye ederim. Almadan deneyin.
Bahsi geçen anakart bu sanırım; MSI B85M Gaming - Google Search Bunu diyen kimse onunla iletişimi kes. Zira gayet güzel bir ses bölümüne sahip. Ayrıca Cloud Alpha güzel kulaklıktır, tavsiye ederim. Almadan deneyin.
W Wnts Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #3 Evet bu anakart.