Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 11 Kasım 2020 #1 900 TL verip onu almak mı mantıklı yoksa HyperX Stinger almak mi?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 11 Kasım 2020 #2 Bence değmez yani alabilirsin pişman olmazsın ama paraya yazık gerek yok Logitech bakabilirsin bence.
Bence değmez yani alabilirsin pişman olmazsın ama paraya yazık gerek yok Logitech bakabilirsin bence.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Kasım 2020 #3 HyperX Stinger kullanıyorum.Müzik ve oyun konusunda beni üzmüyor.
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 11 Kasım 2020 #4 LastPlayer dedi: HyperX Stinger kullanıyorum.Müzik ve oyun konusunda beni üzmüyor. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlarda mesela yağmur yağarken veya savaş alanında gerçeklik veriyor mu
LastPlayer dedi: HyperX Stinger kullanıyorum.Müzik ve oyun konusunda beni üzmüyor. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlarda mesela yağmur yağarken veya savaş alanında gerçeklik veriyor mu
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Kasım 2020 #5 Drachaos dedi: Hikayeli oyunlarda mesela yağmur yağarken veya savaş alanında gerçeklik veriyor mu Genişletmek için tıkla... Genelde FPS tarzı oynuyorum. Çevresel sesleri iyi veriyor. Eğer güzel bir anakartınız var ise.
Drachaos dedi: Hikayeli oyunlarda mesela yağmur yağarken veya savaş alanında gerçeklik veriyor mu Genişletmek için tıkla... Genelde FPS tarzı oynuyorum. Çevresel sesleri iyi veriyor. Eğer güzel bir anakartınız var ise.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 13 Kasım 2020 #6 Piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip fiyat performans kulaklıklarından. Kablosuz olsa düşünmeden alırım.
Piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip fiyat performans kulaklıklarından. Kablosuz olsa düşünmeden alırım.
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 13 Kasım 2020 #7 dgknyl dedi: Piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip fiyat performans kulaklıklarından. Kablosuz olsa düşünmeden alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha mi cloud 2 mi
dgknyl dedi: Piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip fiyat performans kulaklıklarından. Kablosuz olsa düşünmeden alırım. Genişletmek için tıkla... Alpha mi cloud 2 mi
aykanwestbrook Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 211 13 Kasım 2020 #8 Drachaos dedi: 900 TL verip onu almak mı mantıklı yoksa HyperX Stinger almak mi? Genişletmek için tıkla... kendim kullanıyorum, ses kartı alamazsın anladığım kadarıyla anakartının modeli nedir ? anakartındaki ses kartı iyimi ?
Drachaos dedi: 900 TL verip onu almak mı mantıklı yoksa HyperX Stinger almak mi? Genişletmek için tıkla... kendim kullanıyorum, ses kartı alamazsın anladığım kadarıyla anakartının modeli nedir ? anakartındaki ses kartı iyimi ?
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 13 Kasım 2020 #9 aykanwestbrook dedi: kendim kullanıyorum, ses kartı alamazsın anladığım kadarıyla anakartının modeli nedir ? anakartındaki ses kartı iyimi ? Genişletmek için tıkla... Asus prime mk
aykanwestbrook dedi: kendim kullanıyorum, ses kartı alamazsın anladığım kadarıyla anakartının modeli nedir ? anakartındaki ses kartı iyimi ? Genişletmek için tıkla... Asus prime mk