KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 690 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Anakart: MSI B550M Mortar. Ses kartı ile daha güzel ve kaliteli ses alacağıma inanıyorum. HyperX Cloud 2'nin harici ses kartları var alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Anakart: MSI B550M Mortar. Ses kartı ile daha güzel ve kaliteli ses alacağıma inanıyorum. HyperX Cloud 2'nin harici ses kartları var alınır mı?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 17 Haziran 2023 #2 Alinir. @Merdt
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 17 Haziran 2023 #3 Anakartın ses çipseti iyi. Windows Store'da Dolby Access uygulaması var onu deneyebilirsin. Boom 3D uygulamasını da deneyebilirsin. Realtek Audio uygulaması yüklüyse burdan kaliteyi ayarlayabilirsin.
Anakartın ses çipseti iyi. Windows Store'da Dolby Access uygulaması var onu deneyebilirsin. Boom 3D uygulamasını da deneyebilirsin. Realtek Audio uygulaması yüklüyse burdan kaliteyi ayarlayabilirsin.
KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 690 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 17896 dedi: Anakartın ses çipseti iyi. Windows Store'da Dolby Access uygulaması var onu deneyebilirsin. Boom 3D uygulamasını da deneyebilirsin. Realtek Audio uygulaması yüklüyse burdan kaliteyi ayarlayabilirsin. Eki Görüntüle 1824465 Genişletmek için tıkla... Dolby access ile olur mu peki ses kartı alsam daha iyi gibi olacak.
17896 dedi: Anakartın ses çipseti iyi. Windows Store'da Dolby Access uygulaması var onu deneyebilirsin. Boom 3D uygulamasını da deneyebilirsin. Realtek Audio uygulaması yüklüyse burdan kaliteyi ayarlayabilirsin. Eki Görüntüle 1824465 Genişletmek için tıkla... Dolby access ile olur mu peki ses kartı alsam daha iyi gibi olacak.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.536 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 17 Haziran 2023 #5 Bütçeniz nedir ve PCI mı USB mi istiyorsunuz? Yoksa spesifik olarak HyperX olanda mı karar kıldınız?
KINSEI Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 690 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 Merdt dedi: Bütçeniz nedir ve PCI mı USB mi istiyorsunuz? Yoksa spesifik olarak HyperX olanda mı karar kıldınız? Genişletmek için tıkla... USB istiyorum. Kendi anakartımdan daha güzel ses vereceğini düşündüğümden güzel bir ses kartı arıyorum HyperX'inki gibi.
Merdt dedi: Bütçeniz nedir ve PCI mı USB mi istiyorsunuz? Yoksa spesifik olarak HyperX olanda mı karar kıldınız? Genişletmek için tıkla... USB istiyorum. Kendi anakartımdan daha güzel ses vereceğini düşündüğümden güzel bir ses kartı arıyorum HyperX'inki gibi.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.536 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 17 Haziran 2023 #7 KINSEI dedi: USB istiyorum. Kendi anakartımdan daha güzel ses vereceğini düşündüğümden güzel bir ses kartı arıyorum HyperX'inki gibi. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar? HyperX'in cihazı ne kadar?
KINSEI dedi: USB istiyorum. Kendi anakartımdan daha güzel ses vereceğini düşündüğümden güzel bir ses kartı arıyorum HyperX'inki gibi. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar? HyperX'in cihazı ne kadar?