WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 17 Mart 2021 #1 Beyler ben HyperX Cloud Alpha alacağım ama ses yongam yeterli midir? 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec) Anakartım: ASRock A320M-HDV R4.0
Beyler ben HyperX Cloud Alpha alacağım ama ses yongam yeterli midir? 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec) Anakartım: ASRock A320M-HDV R4.0
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 17 Mart 2021 #2 Değil sanırım. 892 tavsiye ediliyor en az galiba.
Theorist Decapat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 Diğer konuda ben size yardımcı oldum bu seferde siz bana yardımcı olun. Bende de aynı ses kartı var ama ekran kartımı sattığım için test edemedim de.
Diğer konuda ben size yardımcı oldum bu seferde siz bana yardımcı olun. Bende de aynı ses kartı var ama ekran kartımı sattığım için test edemedim de.
WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 19 Mart 2021 #4 Theorist dedi: Diğer konuda ben size yardımcı oldum bu seferde siz bana yardımcı olun. Bende de aynı ses kartı var ama ekran kartımı sattığım için test edemedim de. Genişletmek için tıkla... nasıl bi yardım istiyosunuz.
Theorist dedi: Diğer konuda ben size yardımcı oldum bu seferde siz bana yardımcı olun. Bende de aynı ses kartı var ama ekran kartımı sattığım için test edemedim de. Genişletmek için tıkla... nasıl bi yardım istiyosunuz.
Theorist Decapat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 WizardTR dedi: nasıl bi yardım istiyosunuz. Genişletmek için tıkla... Ses kartı takmadan nasıl performans alıyorsunuz, memnun musunuz?
WizardTR dedi: nasıl bi yardım istiyosunuz. Genişletmek için tıkla... Ses kartı takmadan nasıl performans alıyorsunuz, memnun musunuz?
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 Bu tür vakalarda karşılaşılan tek sorun daha düşük ses çıkış hacmi olacaktır. Bunun sizi hangi seviyeye kadar etkileyip etkileyemeyeceğini bilemeyiz.
Bu tür vakalarda karşılaşılan tek sorun daha düşük ses çıkış hacmi olacaktır. Bunun sizi hangi seviyeye kadar etkileyip etkileyemeyeceğini bilemeyiz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 19 Mart 2021 #7 Yonga yeterli gibi ancak anakartta kullanılan ses kapasitörleride önemli, giriş seviye bir anakart kullandığınız için normalde bu tür bileşenlerden kısılır. Kullanılabilir ama tam verim alamazsınız.
Yonga yeterli gibi ancak anakartta kullanılan ses kapasitörleride önemli, giriş seviye bir anakart kullandığınız için normalde bu tür bileşenlerden kısılır. Kullanılabilir ama tam verim alamazsınız.
WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 19 Mart 2021 #8 Theorist dedi: Ses kartı takmadan nasıl performans alıyorsunuz, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum ama 'ssss' diye bi ses geliyo telefonda olmuyo ama bu ses bilgisayara takınca oluyo mikrafonunda.
Theorist dedi: Ses kartı takmadan nasıl performans alıyorsunuz, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum ama 'ssss' diye bi ses geliyo telefonda olmuyo ama bu ses bilgisayara takınca oluyo mikrafonunda.
huseen Yoctopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #9 HyperX Cloud Alpha S alırsak verimli kullanabilir miyiz sonuçta harici ses kartı veriliyor.
WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 30 Nisan 2022 #10 huseen dedi: HyperX Cloud Alpha S alırsak verimli kullanabilir miyiz sonuçta harici ses kartı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın.
huseen dedi: HyperX Cloud Alpha S alırsak verimli kullanabilir miyiz sonuçta harici ses kartı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın.