Bu ikisi arasındaki fark nedir acaba? Yani fotolarda kablo jak çıkma olayı var ama mavide hiçbir yerde görmedim siyahta fotoğraf var aynı model mi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim Logitech G PRO X ile bunun arasında gibi diyorum bir türlü karar veremedim. Bir de şimdi bu iki HyperX s modelleri çıkınca iyice kafam karışt. I alpa s olsun jack çıkabilir olursa çok güzel olur ama çıkıyor mu gerçekten anlamadım.
Yorum için teşekkürler farkat bu forum dahil bir çok kişi alpha s diyende felan var anlamadım neye göre almam daha iyi olur incelemelerde geneli alpha s felan diyor.
iki üründeki fark olarakda birini yani siyah olanın jack kımı çıkıyo herhalde biraz bakındım oyle görünüyor çom kafam karıştı
Attığın iki Alpha S modeli tamamen aynı. Birisinde ne gördüysen diğerinde de aynısı oluyor. Her ikisinin de mikrofonu sökülebiliyor, 7.1 ses kartının olduğu kablo sökülebiliyor, direkt kulaklığa giren kablo da sökülebiliyor.
Yorum için teşekkürler fakat bu forum dahil bir çok kişi Alpha S diyen de falan var anlamadım neye göre almam daha iyi olur incelemelerde geneli Alpha S falan diyor.
Attığın iki Alpha S modeli tamamen aynı. Birisinde ne gördüysen diğerinde de aynısı oluyor. Her ikisinin de mikrofonu sökülebiliyor, 7.1 ses kartının olduğu kablo sökülebiliyor, direkt kulaklığa giren kablo da sökülebiliyor.
Anlıyorum peki G PRO X özellik bakımından Alpha S'e göre düşük kalıyor enpedans Hz KHz gibi özelliklerde bir tık düşük kalıyor ama Logitech de de yazılım ile kontrol var hangisini almam konusunda inanılmaz kararsızım. Bu konuda gerçekten hangisini alacağımı anlamadim yorumlarda bazıları diyor Alpha S kötü bazıları diyor G PRO X kötü herkes başka bir şey söylüyor.